Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha, koja gomila sranja.
Ali pozitivan na demenciju.
Joe Biden je odavno izoliran samo nema mentalnih kapaciteta da skonta...
Koga ovi zajebavaju?
Dal je on i živ pitanje je, mozda je i umro pa odugovlače sa priznanjem....
Jos malo pa umro
Neka sljedeci predsjednik USA bude zena. Ovaj star, Trump ce isto biti za 2 godine, imali ste i prvog afro-amerikanca sad je vakat za neku damu.
@PS91 Ima ti ta mjesta, prije ce biti taj/to nego nego zena.
Nansi Pelosi...zamisli onda saradnje sa Kinezima.
Moj dedo volim ga Allahami.
Viri mu smrtovnica iz dzepa
Džo Bajden je preležao kugu, koleru i epidemiju Velikih boginja u 18. veku.
Spansku gripu je na nogama odradio
Koji je ovo cirkus sa ovim testovima i sa ovom plandemiom. Cudo nevidjeno. Da sam kome pricao za ovakav scenario prije par godina nazvalili bi me budalom. Za kratko vrijeme je ljudima ispran mozan do te granice da, da im kazes skoci kroz prozor za svoje dobro, uradili bi to! Aferim ljudi!
Ma ne govori
zna li da ostaje ?
Ma kakva izolacija lik je nedavno umro. Ima snimak na yt prije par dana kad je davao neke izjave gdje se vidi da je deepfake lice dok pije vodu.
Provalio si ih, sad ce ti CIA na vrata zakucati...bjezi, spasavaj se