Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno gospodine, podrska iz BiH
@jegulja opet ce nasi pisati da je nas kvart u san louisu presudan za odabir kao i na proslim izborima
@jegulja Creepy Joe nije srbe bas podnosio. Joe Biden Acts Hysterical Over the Serbs www.youtube.com/watch?v=dwAkj5Lzq4c
Ima moju podršku! Ovaj je bio veliki zagovornik bombardovanja Srbije 1999.
@AlijaOtacNacije Mnogo govori o tebi, kao pristalici nasilja nad bratskim narodom, a i generalno nad homo sapiensom. Nadam se da ne izlazis redovno na izbore. Stetis intelektualnom kolektivu BIH, ako on vise i postoji.
Mislim da ce se napraviti istu grešku kao Hillary. Da je Sanders prošao umjesto Hillary, Trump ne bi uzeo. Nadam se da griješim.
Buduci Predsjednik USA Joe Biden
Covjek je pedofil. Koji crnjak.
Sotona objavljuje kanditaturu.
On ce pomesti trampa ako se ne umijesa rus..
Killary Clinton i Creepy Joe, uspjeh demokrata. Creepy Joe www.youtube.com/watch?v=xy07yHAgM4E Creepy Uncle Joe Can't Control Himself www.youtube.com/watch?v=ZAymXlGSplU
More bit da i bidne.
Baba se češlja a selo gori.Nama ni iz đepa ni u đep.
U 78 godini. Kod nas te u tim godina sahrane i hodze, doktori i popovi. Kazu lijepe godine gledaj ovoga zmaja