Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo samo podize rejting mladjahnom Trampu. Jasno je koga ove njuske zele za narednog predsjednika
U Afganistanu dan započinju kojekakvim zabranama...U Iranu razrađuju svaki dan nekakve napade na Izrael i Ameriku, to im je hrana....ražanj je spreman a gdje je zeko? Vidjet čemo
Predizborna Trumpova kampanja. Naucio od nasih goveda
Poducite ove ovdasnje jade sto su jedva docekali da se genocid desi pa da se dokopaju asvalta po srednjem djelu bosne i EU.
Ja bi i tebe,i trumpa,i putina i bidona, kima,.....i sve ostale pomahnitale starkelje na jednu livadu u gace pa se dobro namlatite ko osta osta
Sa dometom rakete od samo 1600 km ne mogu prijetiti nikom iz Amerike.
Iran, prvak u prijetnjama.
Ne bi nedostajao puno americi.
Zamisli ispale ovi mutavci rakete na prvu i najjacu silu svijeta! Pa kakvo bi unistenje kao odgovor uslijedilo, strah me zamisliti. Znaju to i oni, zato je ovo bio blef kao i uvijek.
Hahahahaha kakav idiot šitski, mrš stoko !!!
100%
Ništa ne može zaustaviti točak istorije - osim Boga. Taj žrvanj melje sve pred sobom i sve sudbine stapa u jednu.
Persijanci nikad ne zaboravljaju samo ubistvo gen. Sulejmanija je naredio i izveo Izrael.
Sretno. Najmanje pola Amerike i 75% CIA agenata i rukovodstvs što imaju mozak su sa vama. O naprednom, civiliziranom svijetu ne treba ništa da kažem. Ne dirajte našu Slovenku Melaniju .