Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kada su krscani klali jevreje....gusili ih u konc logorima muslimani su ih prihvatili...a onda kao po onoj narodnoj...hrani psa d ate ujede.....i jevreji su krenuli d aotimaju tudje.... a ti sto kazews da hoce svijet ostaviti izrael.....da resi pitanje na bliskom istoku...e nece da moze.......ako svijet samo na tren zapostavi izrale...tada ce ih nestati.......ipak.....dok je amerike i engleske iza ledja i jevreji se mogu kurciti.....a nakon toga.........the end za jevrejsku drzavu.....
samo nemojte po Velusicima..............tako vam Boga
Harry haler za predsjednika! Svaka cast majstore, barem neko na forumu da je normalan.
Palestinci imaju ljude koji zele pregovarati (i pregovaraju)sa Izraelom.S druge je Hamas (i tvrda Izraelska desnica) koji ne zele nikakve razgovore.Kao i u Bosni.Na svim stranama postoje ljudi koji bi lijepo sjeli i dogovorili se,ali pored njih Bosna je (na zalost) puna tipova poput \"komentatora\" ovog clanka,punih mrznje i praznih mozgova.Dok je takvih (u Palestini/Izraelu a i u Bosni) zivot u tim oblastima bice nepromjenjen.Komunisticka diktatura je ocigledno bila jedini nacin da se praznoglava stoka drzi pod kontrolom,kad im je data demokratija oni su se prihvatili nozeva (pusaka,topova,itd.).Divljac treba drzati zatvorenu,to je ono sto vama treba uraditi.Podici veliku ogradu i ubaciti vam dovoljno oruzja da se medjusobno istrijebite.Imbecili.
Nisu Jevreji siptari pa da to rade. Vi ako ako to radite i polazite od sebe-nisu svi sto.ka islamska. Zato pusti tu suplju. Sto se tice \'\'palestinskih\'\' hriscana- pa cuj ne bi me cudilo da ih vise nema jer ih vjerovatno muslimani salju u prve redove. Uostalom ti tzv. \'\'palestinski\'\' hriscani koji su ostali u drzavi Izrael zive najnormalnije. Vi morate shvatiti da je problem gdje god ima muslimana upravo islam koji zaista nije vjera tolerancije i ljubavi kako zelite da je predstavite, vec vjera masovnog pokolja na sve drugacije. I sta ti znas o pravoslavnoj sizmatici molim te??? Joj covjece idi spremaj neki teroristicki napad i ne laprdaj!
SASVIM LOGICNO DA SU SVI DOSELJENICI LEGITIMNA META, TU NEMA CIVILA!
prdoslavno- vlasko-sizmaticka s m r a d sto skrabulja ovda ne zna da im zidovski fanatici pluju po krscanskim svetinjama u jerusalemi i palestini i terorisu prve i prave krscane palestince, ali oni svakako ni u sta ne vjeruju paganska g a m a d
ostjerati zidovsku g a m a d odakle je i dosla iz moldavije, rumunije, ukrajine, rusije, amerike....
I muslimajmunski naseljenici u RS su legitimna meta
Slicna je situacija i ovdje bila sa Alijom i svim sto se desavalo \'91-\'92, pa kad ste vidjeli da vam nece bas proci ono sto ste zamisli poceli ste da kukate na sav glas! A lijepo smo vam nudili predlog da sve prodje bez rata, da se dogovorimo ko ljudi. A sad samo znate pricati kako smo mi genocidasi, a vi drzavu nikad niste imali niti bi znali sta cete s njom-najbolje vidi iz sadasnje situacije. A Srbi su pozeljni u federaciji koliko i Jevreji koje ste sistematski istrijebili \'41-\'45 dragi ustaski cvjetici mirisni!!!
Jevreji covjece nisu nista okupirali. Dosli su na tu zemlju nakon 2000 godina maltretiranja i progonostva, holokausta i antisemitizma najgore moguce vrste. Kad su dosli, tzv. palestinci su zivjeli u brdima oko Jerusalima u nekom tipu plemskih zajednica, bez drzave i drzavotvornog tijela i prava. I kad su Jevreji dosli, tad su zaboga sjetili da hoce svoju drzavu koju nikad nisu ni imali. Jevreji im \'47 ponude dogovor ali ovi odbiju, jer hoce zaboga svoju drzavu KOJU NISU IMALI NIKADA. Niti je mogu s obzirom kako se ponasaju, jednostavno sto.ka.
Slicna je situacija i ovdje bila sa Alijom i svim sto se desavalo \'91-\'92, pa kad ste vidjeli da vam nece bas proci ono sto ste zamisli poceli ste da kukate na sav glas! A lijepo smo vam nudili predlog da sve prodje bez rata, da se dogovorimo ko ljudi. A sad samo znate pricati kako smo mi genocidasi, a vi drzavu nikad niste imali niti bi znali sta cete s njom sto se najbolje vidi iz sadasnje situacije. A Srbi su pozeljni u federaciji koliko i Jevreji u Teheranu!!!
Predzadnje recenica \"Hamas se protivi svakom kompromisu s Izraelom i odbija da odbaci nasilje, prizna tu zemlju i ranije sporazume s njom\", jednako je tacna koliko je da bosnjaci nisu htjeli Srbe i Hrvate u BiH. Ali uzimajuci u obzir da sarajevo-x stranicu vode nisko-obrazovani, nista nas nemoze iznenadit. Izrael ne prihvata sebe kao Drzavu. Izrael zeli legitimitet postojanja kao \"zemlje bez granica\". Neka izrael prvo sebe prihvati kao zemlju sa granicama, legitimnim glavnim gradom (ne okupirani Jerusalem), i legitimnom populacijom (po Genevskoj konvenciji, i rezoluciji UN br.194... Pa tek onda trazi od \"terorista\" koji traze svoja legitimna prava od tog \"jevrejskog okupatora\" kojeg US i EU podrzavaju i vojno snabdjevaju za dodatni kriminal.
baalinluk je svugdje isti, bilo da je to onaj arapski, turski, iranski, kurdski ili ovaj nas domachi baaliinluk... svi traze belaja i nesto se kochopere a kad dobiju po guuzovima onda placu suza suzu goni i prijete nekim osvetama i sve tako u krug... tako moj englez bez mozga, poredjenje sa srbima ti je cisti promasaj.
Ti si vjerovatno najgluplja osoba na ovom portalu. Ne zato sto si musliman, ali si nevidjeno glup. Svaki ti je komentar toliko besmislen i nelogican, da se pitam kako ti uopste prezivljavas. Cudim se da te ne udari auto kad prelazis ulicu ili se ne udavis u tanjiru supe.