Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cionisi nisu jevreji oni su iluminati...cilj im je doc po svaku cijenu knjigama kralja salomona koji se nalaze ispod dzamije u jerusalemu...pojedini znaju da o znaci dolazak agmegadona, jahaca apokalipse....iluminati pripremaju apokalipsu....cionisti su iluminati a ima ih najvecim masonskim lozama...jeremic je jedan od njih ko i cosic... jeremic jer pocinje ko jerusalem....
ČIFUTI ODVRATNI FUJJJ
U BOSNI NEKSD NIJE BILO SRBA...PA ONDA FALSIFIKATORI ISTORIJE PROMIJENISE SITUACIJU A SVI ZNAMO U KOJEM SMJERU. http://rb.blogger.ba/ http://rb.blogger.ba/
SA je od uvek bio multietnicki grad... samo danas, na zalost nije
Mislim da bi bilo najbolje da na ovom svijetu ostanu samo zidovi, ostale treba pobit ili protjerat na Mars....
Majstore, ovamo je vec sve izgradjeno. Nemas vise gdje kucicu za psa postaviti. Nego, neka tebe tamo... tebi tamo na istoku prije sunce izadje, jelde?
Koji si ti degen!
ovako cemo i mi jednog dana da se vratimo u zapadno sarajevo i da pravimo Srpska naselja.... samo polako
Nema problema, ova novogradnja se na brzinu ruši, eno u Gazi kao da kolonijalizatora nikad nije ni bilo, zameo im se trag.
ovaj ko i dodik, ne yebe zivu silu
Doći će vrijeme kad ćeš i ti moliti za milost, benjamine...