Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radnici javnoga sektora su uvjek privilegovani. Ono kazu\"Na drzavnim jaslama\" Ne znam kakvi su radnici u Britaniji,ali ovi nasi su jedna katastrofa. Neradnici,bezobrazni,drksi,korupirani i ima ih previse,tako da bi trebalo otpustit barem dvije trecine njih.
Oni koji gledaju \"Top gear \" znaju kakvu atmosferu pravi Clarkson, nema šanse da je htio nešto drugo osim biti duhovit sa ovom izjavom... samo što neki bukvalci njega ne razumiju
haha....
A kraljevsku porodicu?
Ma ne bih ja baš pred porodicom. A je li mislio i na sve radnike javnog sektora. I u BiH? Ali opet, ne bih ja baš pred porodicama.
Engleski crni humor.
U principu, čovjek ima pravo za ove štrajkače sa zlatnim penzijama, ali ima tu manu da se nekad jako grubo izražava ne misleći o tome da li nekoga vrijeđa. I za britanski humor, malo je previše