Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Putin se boji poraza i gubitaka i sada se inati sa citavim svijetom. Hitler mu nije ravan. Zlo od covjeka.
To stalno govorim za Kineze ali raja mi se smijala. Valjda im je sada jasnije sve.
Klasicno epp zastrašivanje 'neprijatelja.Bolesni psihopata Putin smatra da mu je 80 %planete Zemlje neprijatelj. I pominjanje nuklearke je znak slabosti i zadnje oruzje u krajnjoj nuždi.Tek sada vidi Covic ko je Putin, a htio ga je pustit u zaleđe Dubrovnika i duznim tokom rijeke Save potpomazuci raspad BiH i samostalnost rs-a, a samostana rs ti u prevodu znaci Srbija u BiH, odnosno Rusija
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Stara narodna izreka; 'U ratu političari daju topove, bogati hranu, a siromašni svoju djecu. Kada se rat završi, političari uzmu svoje topove, bogati imaju još više hrane, a siromašni traže grobove svoje dijece'.
Kad vakat bude došo ..
nema putin muda za to ni interesa jer zna da bi nakon toga rusija bila sravnjena sa zemljom, nije lud da rizikuje svoj bogovski život i polozaj vjecnog vladara rusije
Žao mi je Ukrajine kao uostalom i Iraka, Avganustana Libije Sirije. Ne opravdavam ovo što se dešava, ali sta su to Rusi uradili što USA i nato nisu već nekoliko puta.
Ma jel Boga ti? Ja se nesto ne sjecam da je Amerika isla da siri teritoriju, i oslobadja narod pod krinkom da su oni svi Amerikanci. A vidi iznenadjenja, rusija to radi vec 4ti put. Grozny, Osetija i Abkazija, prvi put na Krimu, i evo sad. Sve rusko.. isto ko vasa srpska prica
ja ba nesto mi sad naumpade! dje ti je onaj cuko sto ti ga uvali pizdousti?
Mislili zapadnjaci olako dobiti silna ukrajinska bogatstva pa sad samo laju ko kerovi, ne smiju ništa konkretno preduzeti.
E ova recenica ce natjerati Putina na povlacenje
a zašto vi ne kažete da nema više širenja nato-a? dodijali ste i jedni i drugi.
Šta ste se ukakili? Putin se samo šali, može mu se.
znamo da si ti bezopasan i licemjer
PRORUSKI BOTOVI, HA JESTE LI DOBRO? VESELI STE BILI! DOSO PUTIN U KIJEV ZA 2 DANA! VIDIŠ KOLIKO STE GLUPI! PA PUSTIO IH ČOVJEK I IMA IH BAŠ GDJE IH HOĆE, DA IH MLATI KO ŽOHARE! ETO GLEDAJTE U NAREDNIM DANIMA ŠTA ĆE BITI! IMA PUTIN 900.000 LJUDI, DZABA DA IMA 9mil. HAJ SAMO UDRITE, A SVAKE MINUTE VELIKI MEDVED SVE MANJI! NEŠTO KONTAM REKO JE NATO NEĆE UĆI NA TERITORIJU UKRAINE, ALI NIJE REKO DA NEĆE NA TERITORIJU RUSIJE! MOŽDA PUTINU POKAŽU ŠTA JE BLITZKRIEG U ZAPADNOJ VARIJANTI!
Ma sta rece, Kolumbo?
Ovo je očigledan dokaz da Vladolf gubi kontrolu nad započetom invazijom u Ukrajini. Inače bi se rat odvijao skroz drugačije. Brzo napredovanje i eventualno zaoštravanje ratne taktike. Čim on odma vadi ovu kartu iz rukava, znaš koliko je sati.
Ovako javljam se pred polazak i imam samo jedan put,a to je Allahov put.Ja i moja braća smo spremni da se suprotstavimo kjafirima koji su ubjijali Muslimane u Iraku,Afghanistanu,Libiji,Siriji.Molim dragog Allaha da mi podari šehadet šehidi umiru s osmijehom i Tekbirom na usnama živio Putin ALLAHU AKBAR !!!
Kakva je to ludjacka politika. Sta mislite da su Sovjeti zaprijetili SAD-u nuklearkama ako nastave snabdijevati drugu stranu u Afganistanu 70-/80-ih