Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lako je očekivati nešto što unaprijed isplanirate
Cek NATO isplanirao da Rusija napadne Ukrajinu? E vlashino jedna pogana
Samo vi dijelite oruzje do posljednjeg Ukrajinca. Koja licemjerna institucija.
Dijele oruzje da narod jos vise strada, umjesto da se postignu dogovori. Dijeljenjem oruzja nece sprijeciti dalje krvoprolice, dapace, stvorice ga jos vise. Toliko o NATO i EU.
Najbolje da se predaju jeli tako pravoslavci
Naravno da očekuju...oni ga i priželjkuju...NATO je u suštini preuzeo EU i sad samo čeka trenutak da proglasi rajh...
da nisi slao oružje već bi bilo gotovo. ovako ce cijeli svijet popusiti zbog vaših interesa
Takođe, prije će podmornice biti Sudnji dan nego avioni. Uz to, postoje nuklarne eksplozivne naprave koje se mogu aktivirati i bez raketa, znači u nekom kombiju prenijet do centra Moskve npr. Postoje i EMP bombe, neutronske, hidrogenske... Nema šta nema.
Dajte sto vise oruzja u ukrajinu. Samo to slusam vec dugo. Amerika i nato vode proxi rat protiv Rusije, preko ukrajinaca koji ginu. Dno dna!
Jens Stoltenberg: Očekujemo eskalaciju rata u Ukrajini --- Evo zapadni mediji izvjestavaju cijelo prijepodne da su mu Ukrajinci pogodili fregatu „Admiral Makarow“😁😆i da gori. Kölner Stadt-Anzeiger Politik „Admiral Makarow“: Medien berichten über Abschuss russischer Fregatte ----https://www.berliner-zeitung.de/politik-gesellschaft/admiral-makarow-hat-die-ukraine-das-naechste-russische-schiff-versenkt-li.226461
Pazi rusko-srpskih botova, svi su krivi EU, NATO, SAD, Zelenski, samo pravednik Putin nije. Kazu morao napasti Ukrajinu da ne bi stacionirali NATO rakete 5 min od Moskve, a nikakvih planova o ulasku u NATO nije bilo, samo lazi srpske
Kako god, cini se da i jedni i drugi hoce direktni rat i da sve ide tome. I jedni i drugi su ocigledno totalni ludjaci, ovo sa Ukrajinom je samo izgovor.
Lako je tebi buraz pare od poreznih obveznika NATO a trošiti a tebi Plata 15 hiljada eura plus kuca besplatno i hrana besplatna svaki dan
Sta vi imate s tim,izjasnite se da li ste umjesani u rat ili ne
Profitirali prvo na vakcinama usput testiraju ih, sada profitiraju i na naoružanju i isto testiraju usput. 🙂
Ako ocekujes gore onda pomozi i nelaprlaj tu beze naprazno
zar nije gotov rat,rekose 9. maja dan pobjede,a da Putin pobjedio jedino u Rusiji 🤣🤣
Da, treba poslati oružje kao one M777 haubice. Da bi bile što lakše za transport titanijum se koristi. Pa skuplje deset puta od ostalih. I još se brzo kvare jer su prelagane, odnosno preslabe za granate koje ispaljuju. Kvare se u sedam dana intenzivnog korišćenja, ali Amerikanci imaju logistiku za rezervne dijelove. Ono što Ukrajina nema.
Uh, koliko ih se ne slaže sa samim Amerikancima vezano za ovu haubicu. https://www.military-today.com/artillery/m777.htm