Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
recept zavadi pa vladaj je vec sproveden a vi koji mrzite jedni druge jednostavno nemate pojma zasto to cinite...ne ostavljate mjesta za racionalno razmisljanje nego jednostavno zelite da vas emocije nose...
https://www.youtube.com/watch?x-yt-cl=84411374&x-yt-ts=1421828030&v=S6SIdkatRNg siri dalje istina o "nepoznatim uniformama"
pogane sije rafidije su pod maskom "braca" silna zla pocinili muslimanima ! za lukave sije bi muslimani trebali biti siitsko topovsko meso ... Velikim se Bogom kunem da robovi biti necemo !
vidi cetnika sto ti pucaju minuse,znaju staru zavadi pa vladaj,podrzi onog ko rusi zajednistvo,ali ne damo se mi prevariti he he.shitski teroristi
Efendija : LAZES SMRADU NAJVECE ZLO MUSLIMANIMA SU RADIKALNI I FUNDAMENTALISTI SUNITI KOLJU I UBIJAJU SIJE I SUNITE I SVE OSTALE.....LAZES KO PAS JEDAN SUNITI SU NAJVECE PRODANE DUSE ZAPADU DOK SU SAMO SIJE TOLERANTNE I NEMAJU NIKAKAV DIPLOMATSKI ODNOS SA KAFIRIMA I NISU NICIJE SLUGE POPUT SUNITA !!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)