Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dat cu neki svoj mali osvrt na sve ovo:Moje misljenje je da tek sada pocinju padati neke maske,prisjecamo se napada na irak,libiju ,afganistan sve su to zemlje sa iskljucivo sunitskom vecinom.Druga stvar radi se o klasicnom ratu izmedu sunita i sita nazalost ali to je tako sa potpaljivanjem vatre od strane usa i cionistickog izraela.Treca stvar vidi se ko je zapravo saveznik amerike iran pa gledaj za cudo nisu ga napali ne zato sto nisu smjeli niti imali tehnike za mjesec dana bi on pao da su ameri htjeli.Cetvrto:izgleda da je jacanje Turske nekome zasmetalo to vidimo iz bombaskih napada koji je zele destabilizirati nadam se da nece uspjeti.Peto:JEDINI I OSNOVNI CILJ JE STVARANJE HAOSA U ARAPSKIM ZEMLJAMA I SUKOBA IZMEDU SUNIJA I SITA KAO I GLOBALNA BORBA PROTIV ISLAMA.
Zar neko sljivi Dunatove konvencije ..Obicaji ratovanja su davno isparili...Ostaje covjeku samo da se zgrozi i place...
U ratu svi stradaju, vise nema pravila!
Uživo sa lica mjesta u Mostaru: Naš reporter Mićo Karoliković javlja nam da je na Starom mostu zapelo vozilo. Kako nezvanično saznajemo vozilo je marke Golf 2. Pješaci su iznenađeni, a turisti su ostali zgranuti. "Došla sam ovdje čak iz Slovenije, ali pogledajte ovo! To je nečuveno!" Rekla je jedna turistkinja za naše kamere. Nadamo se da će se kriza ubrzo riješiti, a do tada je prelaz preko mosta zabranjen.