Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio je Klintonov prijatelj, i od onog nekakvog engleskog Princa.Cudna podudarnost kada su se pojavile slike tog Princa da se ovaj ubije.Ono sto je jasno svijetom upravljaju pedofili,bolesnici i Satanine sluge.
Da se u Rusiji ovako nesto desi nekom ruskom milijarderu mogu da zamislim sta bi taj isti washington post pisao i koga bi sve optuzivao. A sada kada su njihove voljene demokrate iz duboke drzave upletene u lanac pedofilije prodaju nam pricu kako se obesio o krevet visok 80cm. Jadna Amerika u sta se pretvorila.
#ClintonBodyCount
Sam sebe polomio! Nije nista cudno danas gdje ljudi sami sebe siluju i granatiraju. 😒
kako je bio jak ebo glavu svoju,sam sebi koste polomio,a da je imao pistolj ubio bi se sa dva-tri metka u glavu
Presudili mu u zatvoru. Kazu da jedva cekaju silovatelje i pedofile.
Inteligentan si kao parmak.