Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BOLESNIK
pao u svoju rupu...masala
Imao je veze sa Trumpom, Clintonom i Princem od Velsa. Sva trojica su dolazili na njegova imanja gdje je drzao djecu. Malo mi je čudno ovo “samoubistvo”.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nije on imao jaja da se ubije,on je ubijen!
...ovaj bi kod nas bio nedodirljiv.
Мртва уста не говоре
Film ?Eyes Wide Shut" uzivo
Jevrej koji je silovao samo shikse
on jedini nahebo, a svima dobro bilo
Svaka mu cast ... Nije ostao govno do kraja.Pedofilcina i kada je dosao u mardelj zakljucio je da mu je najbolje da se rokne.
Sta su ti milioni. Zivio lik od 208 god do 2019,.
Samoubistvo??? Epstein je bio na "suicide-watch" dok je bio zatvoren.. Ovo zvuci da je nesta vece.... google-te Trump i Clinton sa Epsteinom. Epstein je vjerovatno imo blato na neke ljude. Nadam se da je zapiso sve.
Kako inace drugacije mozes postati milijarder? Postenim radom sigurno ne.
@Anonimousin Ovo ti neki milijunasi pucaju minuse,blizu su milijarde,pa se uvrijedili
Bijelo roblje? Klix jel sve uredu?
Počinio samoubistvo iz zasjede. Očito je da je neko potegao dobre veze da se čiča "sam ubije".
Ma ja... bas kad je trbao da odkrije Klintona i drugu elitu
Dzefe, vrata pakla su ti sirom otvorena sada, a dzehenemske ce biti vjecne. Jedino nam je svima zao sto si otisao prije vremena. Da je bilo srece, u americkim zatvorima bi sreo zivotinje koje bi ti posvetike toliko grupne ljubavi da bi tvoji memoari posluzili kao opomena tebi slicnima sa istim namjerama.
pedofil, bio ispred svog vremena. da je osnovao neku nevladinu koja promiče prava pedofila, danas bi bio ko soroš - omiljeni finansijer u bih.
Vlasi na aparatima i to zajedno sa Trampom-srbinom..
Samoubistvo iz zasjede