Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to je v.l.a.s.k.a. posla... svinje se tako radjaju poceli sr,be i vla,he. da podignu natalitetu...
Zohari u rupe zohari
TO IH UCI NJIHOVA VJERA!! TO IH UCI NJIHOVA VJERA!! TO IH UCI NJIHOVA VJERA!! TO IH UCI NJIHOVA VJERA!! btw. srbi smrde
Jel katolik ili evangelista,gdje su sada svinje koje vrijeđaju Islam da \"komentiraju\"ovaj nemili događaj koji je, btw,postao skoro noramlna pojava od zapadne evrope do SAD. Od biskupa i sveštenika,elitnih gimnazija i crkvenih horova u Njemačkoj do skoro svih saveznih država u SAD-u postoje na \"tisuće\"ovakvih slučajeva i tužbi jadnih roditelja koje su uslijedile. Da ne zaboravimo njegovu \"svetost\"vadiku Kačavendu i njemu slične pravoslavne patriote čiji je jedni moto:svugdje mu je bolje nego u gaćama. FUUUUUUUUJJJJJJJJJJJ
eee.. LIJEPO KAMENOVANJE..
Ovo neki vehabija! Kuran podržava ovakve stvari koje čitao zna!
Ovo je kod hriscana uobicajeno,svaki dan sve gore scene.Drzite se KURANA MUSLIMANI.
fuj srpska posla piiiiiiiiiiiiiiiii
Mora da je bio uzoriti krscanin.
Smrtna kazna - ali prije toga neka ga fino osakate pa nek tako prezivljava u metar sa metar sobi. Kad on nije gledao na ljudska prava neka ne gleda ni Sud u vezi njega ;)
Najpoganija nacija..nista dobro od njih!!!!Jadni su to zivoti..
prijeki sud!!!!
njega treba j*ebati!!
ludi ameriiii