20. godišnjica ujedinjenja
0
Jedni slave, a drugi žale za Berlinskim zidom
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Merkelovu mamu su žegali Ruski vojnici kao i sve ostale švabice koje su ostale na istoku poslije pada Berlina. Vidi joj se na faci ko joj je ćaća.
sto se nazivas Zeljko Komsic (klekni kad njegovo ime spominjes) kaze se arogantan (de ti obnovi 1. razred osnovne)
da, kancelarka merkel je stvarno rodjena u hamurgu,no njeni roditelji su neposredno nakon njenog rodjenja preselili u DDR, gdje je i odrasla i zavrsila studij fizike u lepizig-u.otac joj je bio evangelisticki svestenik. vidim sad joj nijemcizapadni prebacuju kako je dobra bila iz marksizma.( je li to neka demokratija) a ona se nevjsto brani da je samo imala zadovoljavajucu ocjenu.
sta fali komunizmu? :D hahahahahahhaa ja cu vazda hvaliti komunizam, jer ja sam veliki i aragantan pa me ne zanima sta stranci misle, mene zanima samo sta moja mahala misli :D
koliko ja vidim zapadni nijemci i danas ne smatraju istocne nijemce kao pripadnike iste nacije.postoji mnogo predrasuda jos.zapadni nijemci smatraju istocne lijenimam medjutim moj je utisak sasvim drugaciji. puno istocnih nijemaca napusta njemacku u potrazi za poslom.u austriji su najbrojniji stranci upravo nijemci. nakon euforije pada berlinskog zida i \"ostvarivanja svih mogucih ljudskih sloboda\", kako primjecuje jedan austrijski kabaretist, doslo se do toga da sada istocni nijemci ,koji prihvataju sve sezonske i razne niskotarifne poslove (koji ni nasi turski sugradjani odavne nece) u austrijskih centrima posluzujuju goste zapadne nijemce!
Merkelova je rodena u Hamburgu, Zapadna Njemacka. Dezinformacija u tekstu.
tuzan trenutak za sve nas, morali smo se pomiriti sa cinjenicom i napraviti najbolje sto je moguce.
tumor komunizma svoje uradio. isti narod pola pod komunizmom pola pod liberalizmom. gdje je dotakao komunizam tu ima tumor nerada i propasti.