Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sam tvoju vec izbo sa mojom kurcinom,sto bi se reklo iskasapio sam je!!!!
KOGA ZABOLI KURCINA ZA OVAKVU VIJEST???!!!!#
Los Angeles? Jel to otvoren neki novi bircuz na Vratniku.
Ovakve vijesti imaju samo jednu svrhu: da pokažu glupom narodu kako 'uvijek ima gore', tj. da ih se tovi lošim informacijama u cilju zatupljivanja njihove svijesti, jer zatupljen rob je poslušan rob, i on će uvijek biti sretan što i kod njega nije neko izboden, silovan, unakažen, izrešetan ili obješen o drvo u parku. Upravo iz tih razloga je crna hronika najčitanija, ne samo u BiH, već svuda u svijetu... Jer se glupi robovi zadovolje vijestima kako je negdje neko nastrado, i tješe se onom poznatom "šuti dobro je da nije neko iz naše porodice, jer eto vidiš sine kako se narod pati, a nama je još i dobro...."
pitala me tvoja mama
izbodem ti kucinom staru ko te sta pita you cock sucker!!!!
Kakva je ovo majke vam bitna vijest? Ne moze vas dotok i protok informacija ni svevisnji prokontat.
Pridruzite se facebook grupi -Glas naroda Bosne i Hercegovine- Sto nas vise ima lakse cemo doci do svojih zahtijeva!!! Grupa osnovana 11.01.2013
Znači, ovo sa čakijama nije specijalitet samo Federalnog Bošnjakistana i Sadaka Citya ili Saraj-ovasa. Možemo biti mirni.
hahaha zaboli me K........ ko je koga izbo u LA u :D