Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
france24 : Slučaj se istražuje kao teroristički ...
Mora da je neki Abu ibn el Hamza iz Bagdada, veceras ce odgovornost preuzeti ISIL za koji sve sile tvrde da je porazen, a njegov identitet ce biti otkriven na neki misteriozan nacin kao i uvijek.
nek su ga policajci sredili
Ostalo je jedino da svakog Muslimana istjeramo iz Evrope...
@CutieSweetie Nemoj tako.
sad je postal "IN" nozevi .... ocigledno AK-47 otisli u penziju .... Logicno
france24: A judicial source said authorities were looking into whether the anti-terrorism prosecutor’s office should be handling the case.
Od cijih je kuca?
E jesi se pretrgo
BEZ LIČNE JA NIŠTA NE VJERUJEM
hahahah ma naci ce je vjeruj
BEZ LIČNE JA NIŠTA NE VJERUJEM
Svako ko vam želi nauditi, NAUDITE MU VI PRIJE NEGO ON VAMA, ko na vas krene, pošaljite ga u grob slobodno, recite rek’o nam Abu sa Klixa.
Krscanski teroristi zadnjih par mjeseci bas aktivni
Tako urokajte ih nemojte ih privoditi pa pustati da opet rade isto
Svako ko vam želi nauditi, NAUDITE MU VI PRIJE NEGO ON VAMA, ko na vas krene, pošaljite ga u grob slobodno, recite rek’o nam Abu sa Klixa.
Postoje 3 opcije top komentara na ovu temu: 1. Jel opet ponio licnu kartu ili pasos pa znaju da je musliman, 2. Ako bude musliman onda je terorista a ako ne bude onda je mentalni bolesnik i 3. Izreal i amerika podmecu muslimanima lazne teroriste...
Je li išta uzvikivao?