Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=0V6QzG2lYHo OVO VAM SU GOSPODO PRIPADNICI FASISTICKOG MUSLIMANSKOG BRATSTVA, SILUJU ZENE HRISCANKE U EGYPTU! SAMO HRABRO DRUGOVI UBI UBI FASISTE,STO VISE TO BOLJE!!!
NAPRIJED DRUGOVI SAMO HRABRO PROTIV MB FASISTA!!!!
Definicija demokratije(napravljena u Vašingtonu) za većinski muslimanske zemlje " demokratija je vladavina većine u kojoj ne smiju pobjediti islamisti". Eto vam odgovora na Egipat, Tursku i favorizovanje SDP-a u Bosni.
Niko nece kamenog doba i serijata...
xlxl pojma nemas,Šerijat nije kameno doba nego ti pojma nemas i nisi informisan,za tvoju informaciju to je zakon od jedinog autoritetima nad ljudima a to je njihov Stvoritelj,ili mozda ti vise voilis da te neko demokratski pljacka i ovi lopovi sto donose zakone da stite svoj kriminal,pogledaj statistiku zlocina u usa i evropi a pogledaj u arapskom svijetu mimo onoga gdje je namjetnut rat,zato tebi tvoje nama nase