Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije u Dubaiju nego u Abu Dhabiju !
kako isto, ja bio u Dubaiju i nidje ove dzamije, nemoj me pravit mahnitijim nego sto jesam
Nisam muslimanka ali ovaj je vjerski objekat predivan ! Ima jos puno divni dzamija isto !
Washington : hvala ti za iskrenost, inace, normalno je priznati kada je nesto divno. Ja volim obici ( iz vana, iz postovanja) dzamije gdje god da idem, obozavam islamsku arhitekturu i historiju u realnom zivotu.
Ako je kojim slucajem neko iz SDA pusten u nju nek komotno stave OLTAR
saberite lovu koju potrosite na alkohol, kladionicu I cigare pa sebi napravite par fabrika pa se zabaljkajte u njimaj, a pustite ostale da zive I grade kako hoce I sta hoce.
Sto, pa i u ovom komentaru ima dosta istine, a ne vidim nikakvog kvazi vijernika.
Ti si mozda skolovan, al` za srpskog sovinistu. PS A ko je sta pokr`o? Pa velikosrbi su pokrali, ne samo fabrike i bogomolje od kojih su pravili parkiralista nego i citave gradove pa ih nazvali "srpskim". A s tri se prsta mase zadnjih 25 godina i s tri se prsta krste komunisticki generali iz bivse nam JNA kad ih salju na dozivotnu. Eto kakva im je vjera.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lijepe fotografije, ali je jos ljepsa. pogledajte video na you tube nesto van ovoga svijeta.
Vise bi sevapa zaradio da je nahranio sirotinju
Koliko si ti sirotinje nahranio prijatelju?
Bio i Memo! Na izlazu iz Abu Dhabi -ja autoput za Dubai! Lijepa dzamija, mramor je iz Makedonije prevozen na obradu u Kinu! Sve lijepo krasno, ali brat musliman u Bangladešu ide u krevet gladan, i onda se postavlja opravdanost tolikog luksuza! Mnogi bi se iznenadili da Abu Dhabi ima više drveća i zelenih povrsina nego mnoge evropske metropole! Svako drvo je povezano sa vodovodom pomocu crijeva i dobija vodu! Haj sto u gradu to imaju ali autoput Abu Dhabi preko 120 km je ukrasen drvoredom i zbunjima sa obe strane autoputa koji ide kroz pustinju! Kad Arap masla ima i guzicu maze!
Bio, vidio i odusevio se. Najljepsa bogomolja u koju sam krocio. A bio sam i u Notre Dam i u bazilici sv. petra u Rimu i u Praskoj katedrali i u onoj Zagrebackoj i u ...
Shinok zovi kad i mene.
samo me zanima dal je u njoj imada bilo 30000 vjernika u isto vrijeme....
Kod nas u čitavoj državi nema ovoliko vjernika.
https://www.youtube.com/watch?v=iB02gIpfjok papa dolazi u Sarajevo | TEKBIR ALLAHU AKBAR |
Cisto pokazivanje moci..Dzamija je bez sumnje prelijepa..Ali ako ikad popuni kapacitet safova,evo moja glava..Nije ni arabijski poluotok kao sto je nekad bio..
Dzamija je prekrasana..Ali mislim da su mogle biti manje dimenzije.. Pa da jos jednu izgrade na drugom mjestu..Ali nije ni milka od 100 gr. jednako milki od 250.. Ja sam gledao ovo vise s ekonomske strane..Bas cudno za mene.
Zato se takvi zovu vjernici na baterije...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pravi vjernik se ne bi razbacivao parama tek tako...
Obavezno jedno 2-3 ovakve džamije u Sarajevu treba napravit., nedostaje nam prostora za kolektivno klanjanje, hebeš firma, radna mjesta, ekonomiju itd.