Komentari (286)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Magazin: Zanimljivosti: Jedan pilot ubijen, a drugi zarobljen....
Pravda za koze.
mene zanima ko je jaci....rusija ili turska....ako sad putin odustane niti jedan rus nece glasati za njega....niko ne voli kukavice.....i erdoan je morao rusiti avion....ni turci ne vole kukavice....dakle...neka rokanje pocne....
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
ybo vam rat majku!
Dole se sjatio sav ljudski pogan fuj igraju se retardi 3 svjetskog rata, kad sve ode u helac
Zapadnjaci imam osjecaj nemaju pojma koliko je putin lud...jedva cekam da vidim sta ce slijedece uraditi...
kavez,benzin,šibica
Pogledajte koliko je usao u Tursku granicu avion i odmah je lociran i srusen, a ljudi jos uvijek mogu vjerovati u iscenirani napad na 9.11. da je nepoznati avion uspio doletjeti do centra New Yorka i udariti u neboder i to ne jedan nego dva aviona. Svasta. Ne mozes sa dronom preko granice a da ga ne lociraju, a kamo li sta vise.
Treći svjetski rat će uz postojeće nuklearno oruzje dovesti do kataklizme. I nije mi zao nikoga, samo mi je zao neduzne djece. Neka ih Bog cuva.
republika srpska na aparatima, 70% federacije slavi
Citav je Kremlj ima krovove u znaku turbana? Zeza. Bogme su ih Turci upozoravali ima i mjesec, ne seri kad voz stoji. Pa jednom povreda zracnog prostora, pa drugi put pa treci? Halo Moskva prizemlji laganice.
nema zajebancije sa turskom :)))
vidi civilizacije
Svojom bahatošću pilot je sada doveden u J3BENU situaciju a nije moralo tako
Evo Putin fino objasni , da imaju dogovor sa Amerima u vezi letova iznad Sirije i da su operacije u tom podrucju bile protiv naftni ruta koje idu u tursku i da turska ne poduzima nista protiv terorista nago im jos pomaza tako sto obori Ruski avion.
sta je tu uznemirujuce? posao im je da lete i normalno da ih ponekad neko i obori mene to ne uznemiruje
Ovo mi zvuci poznato kad glupi provocira intelegentnog i ludog Aferim :)
BOLJE BI MU BILO DA JE POGINO.