Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo rokaj stoku lojavu!
tako je @dobrinja,zasto ne napisu potpunu informaciju? i nije samo cetvoro djece nego devetoro,sedam cerki i dva sina,a jedan sin je prije sedam godina izgubio zivot od metka zidovskog vojnika. zgrozila sam se kad sam sinoc slusala prezivjelog mu sina koji ovo saopstava na jednom satelitskom kanalu Boze,pomozi nevinim i potlacenim !!!
a sto ne kazu ovi da mu je cetvoro djece poginulo, da je covjek Imam, doktor islamskih nauka. ISLAM CE VLADATI SVIJETOM
Sta ces dok neki ginu neki grade ostrva ali kako kazu ameri biznis iz biznis trebali bi i mi u Sarajevo izgradit neko ostrvo
je li se to hvalis da znas engleski
whatever works for you :)
“Nikako ne smatraj mrtvima one koji su na Allahovom putu poginuli! Ne, oni su živi i u izobilju su kod svoga Gospodara.„ (Kur`an, Ali `Imran, 169 ajet)