Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haman je povuko mulj.
opasan ovaj Žan Klod Van Dam.......
Komedija živa..
Zavario je da valja...
On pijan a balerine na red bulu letaju hahaha
:( :( :(
@ogledalce :-(((
Ovo parada ljubavi hahhah😂😂😂
umri mrtvacu raspali
A jest me nasmija covjek. Ja sam se ovako lesio u studentskim danima!
Ovako mator a kroner ... ???
Neizabrani europski birokrati... i mi se satiremo na sve nacine da nas prime i da izgubimo i ovo malo suverenosti sto bajgi imamo
Da je vrli Klixov novinar samo progooglao, vidio bi da vijest na ovaj način prenose tabloidi i "senzacionalni" portali i da je čovjek već ranije imao sličnih problema. Ali eto, reći ćemo da je novinar odrastao u staklenom zvonu, pa nikad nije vidio pjanog čovjeka kako se ljulja.
Opuco ga sevdah
Ne simpatišem ga ali čovjek je dovezen u invalidskim kolicima....nekakvi problemi sa išijasom i sl....treba biti pošten i iznjeti istinu!
Da nije slučajno čašicu “Praljkuse” gdje oprobao?
nije da branim gofna eUropska,...ali da li je moguce da covjeku nije dobro ili je bolestan od necega
Upravo o tome se i radi. Samo treba malo progooglati, što, valjda, ovima iz Klixa ne ide od ruke.