Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U ovoj regiji jedino Jordan normalan, ostatak bliskog istoka vazda u nekom sukobu samih sa sobom
@manipani I Oman! Isto je stabilna država
@manipani sta mislis zasto i ko stoji iza svih tih sukoba ne samo u toj regiji nego gotovo svugdje, Jedno je sigurno ko kontrolise Novac i Banke taj kontrolise i Drzave.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Niko da spomene zasto se uopce u gradu nalazilo skladiste konfiskovanog eksplosivnog materijala sa 2700 tona amonij-nitrata? Odmah pored fabrike za pirotehnicka sredstva. I to se 6 godina drzi tu sasvim normalno. Pustite vi te teorije, gledajte sustinu.
Kakve gluposti izvalja ovsj Aljaf.
Interesantne teze sa svih strane dolaze(komentari),a u rodjenoj avliji ne znaju vec 30 godina sta se kuha zašto ,a kamoli ko i zbog čega ...De ba ohladite !
zna se ko je kriv za sve nevolje arapa.
Ako je to mišljenje Međunarodnog instituta za bliskoistočne i balkanske studije (IFIMES), ONDA JE TO SASVIM SIGURNO NEVJERODOJSTOJNO A i vi s Klixa vjerodostojnije je da o date misljenje nekog zdrava covjeka koji se bavi uzgojem stoke po našim bosanskim brdima
Gluposti govore, pa u Bejruti zivi veliki broj siita izmedju ostalih. U ovoj situaciji bez ikakvih dokaza laprdati je ratni zlocin za Haag-a.
Samo I samo hazbolahu ne odgovara ovaj scenarij vezan za exploziju u bejrutu. Sve ostalo je nagađanja.
hajdemo dezurni "eksperti za vanjsku politiku" koji ni sijalicu promijeniti ne znaju, da nam objasne ovu situVaciju.
Keyboard warriors raspravljaju svjetsku politiku. Neprocjenjivo.
Sharlatani, jbg... Taj amonijum-nitrat je dosao u luku brodom koji je bio na putu za Afriku, Mozambik. Teret je lezao u luci u brodu koji je bio ostecen i kasnije je potonuo. A materijal je istovaren u neuslovan lager, sa supljinama po zidovima. Kazu da su toku bili radovi na popravci zidova lagera i da je to uzrok... Visoko-eksplozivni materijal, to moras pomjerati i preslagati (ili se cak mijesa sa npr. krecom). Ovdje, to lezi godinama, mirisi se sirili, itd. Niko nista.
Hezbollah je imao svoju vojsku cak i u Bosni, za vrijeme rata, procitajte ljudi i o tome... Mislim da ipak neko ovdje pokusava neku opasnu igru uvesti ne bi li opet zavadio muslimane pa da krene "brat na brata" ... stara americka poslovica kaze "zavadi pa vladaj" !
@Mikisa97...Ili se pak ide s tim da se pokvari multinacionalna ravnoteza , nakon dugo vremena uspostavljena u Libanonu? Mozda nekome Libanon danas nije "dovoljno" muslimanski?
Nego da vidimo sta kazu kliks eksperti
slika 5 nissan 350z...
Ovi iz Bejruta bi Baketa trebali angažovati da im stavlja folije. On je za to dobar. Nije im ostao čitav prozor.
Ko bude radio sa staklom sada u Bejrutu ostaće čestit. Biće para i za čukununuke.