Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Može dobiti jedino Nobelovu nagradu za glupost
@WhereHaveYouBeen Nije, za opalit iz okreta
Ovo je tipican primjer mazohizma, bacis im dvije atomske zatrujes zemlju i zrak i onda te oni nominuju za nagrede za mir ?
ehehehehe.. mora dobiti nobelovu nagradu po svaku cijenu
kad je nobel vidio kakvo je sranje izumio da bi bar malo grijeha opro i bogu se dodvorio ostavio je zakladu da se dodjeljuje ljudima za progres i mir a ne opet za sranja
KAKO GA NIJE STID TRUMP INDIREKTNO VRSI AGRESIJU NA VENECUELU !
Pa ako je mogao dobiti Obama koji je naredio bombardiranje desetak zemalja, onda može i Trump
Može li i Hitler posthumno?
Nobelovu nagradu za sta??? Za mir??? Smijesno. Ratuje na vise frontova, stvara nova zarista, jos malo pa ce i u vlastitoj zemlji otvoriti rat.
ahaha šta ste vi mislili
Oni koji su rušili zidove prije 30 godina nisu dobili Nobela,a onaj koji gradi zidove dobit će ga.To puno govori o vrijednosti te nagrade i njenom kredibilitetu..Para može kupit sve(osim obraza).
E moj Alfrede, da znas kome ti se nagrada dodjeljuje.
Bolest
begii bombardovali ih i ovi opet plesu kako amer svira. koont
Sve preko veze