Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
probudite se, trump je covjek koji uveliko ugrozava masonski pokret koji hoce da vladaju ne samo bankama vec i energetikom. postoji teorija da oni zele napraviti cjevovod od katara do evrope kako bi ekonomski oslabili rusiju koja snabdjeva evropu plinom. rascistili su irak sa puta, ostaje jos sirija, (mozda i kipar). zato su hilary i obama koji to znaju toliko protiv trumpa koji govori sve lijepo o putinu. tek kada dodje na vlast vidjecemo hoce li promjeniti stav ili ce riskirat svoj zivot.
Nemoj vise doruckovati tablete, majke ti. Probaj puru.
stvara se nova sila osovine i ćetvrti reich al ovaj put sa nacistićkom amerikom
Na balegarskom balkanu žive potpuno isti podpazuhno-vonjajući ljudi koji vole religiju i ne pridržavaju se religijskih načela, oni vole da mrze i ubijaju jedni druge jer misle da su drugačiji zato što malo drugačije zavrću jezikom dok govore!
Japanci imaju čast dok podpazuhno-lojavi tronacionalni balkanci to nemaju!
Kad Japanac to kaže onda moramo to vjerovati😨 de ba Kitumijaši ## Shut up ##
Sreća što Japanka nije premijer Japana, pa bi se odmah vidilo možel se Trumpu vjerovat. On odmah bez puno priče hvata za PUSSY !
i ovi japanci su budale prave; cuj Trumpu se moze vjerovati, pa on ne moze sam sebi vjerovati koliko je lud...
. KOLUMNA: NISU SVI HRVATI USTASE ali skoro SVI HRVATI JESU USTAŠE! http://bit.ly/2f4VkEL .
Ovo se zove kada trebas biti eban same gace spanu pljuvali su po njemu sad se uvlace
...A obecao je registrovanje svakog Muslimana u SAD-u, zid duz granice sa Meksikom, povlacenje SAD-u iz klimatskih pregovora, anuliranje Pariskog sporazuma, zabranu imigranata islamske vjere, masovne deportacije,... Jednom rjecju, 'to make America great again!?' Moze l' se Trump-u vjerovati...?
obećao je i bakir 100 hiljada radnih mjesta pa mu bošnje povjerovali :D