Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi nam se smoooju....... :(
od 45?
Bejha pasoš je l. k. isila!
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Pratite Facebook stranicu prof. Mirsada Hadžikadića i pomozite da se razbije medijska blokada! https://www.facebook.com/mirsadhadzikadic/ Napomena: #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, što nije slučaj sa kandidatima koji koriste vaš novac kako bi na vas gledali sa visine. #MH svoju kampanju finansira samostalno.
🇧🇦🇧🇦 Oktobar? Hadžikadić! https://mirsadhadzikadic.ba Napomena: #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, što nije slučaj sa kandidatima koji koriste vaš novac kako bi na vas gledali sa visine. #MH svoju kampanju finansira samostalno.
Sretno i respekt za uvazenog profesora Hadzikadica
Znajte da vas lazu i prepadaju kada kazu da znaju za koga ste glasali. NE DAJTE SE UPLASITI! UZIMAJU VAM BUDUCNOST. UZIMAJU VAM DJECU! UZIMAJU VAM ZDRAVLJE! UZIMAJU VAM DOSTOJANSTVO! OTPOR!
Najjači su sirijci, afganistanci, iračani. Oni svugdje po svijetu bez dokumenata putuju. Kakav pasoš za njih, to njima ne treba.
Jel ko vjeruje ovoj listi? Pa zemlje koje su iza nas zive zivot tim drzavama za razliku od nasih. Dok se budemo zavaravali i drzali se istog zivjet cemo u tami.
Jel ti vrijedniji pasoš s kojim možeš putovati u 100 država po Africi i Južnoj Americi i pacifičkim otocima, a ne možeš u Europu ili onaj s kojim možeš otići samo u 2 države npr. u Njemačku i SAD?
Nas i rusa 150 miliona
kako je krenulo trebat ce nam vize da bilo gdje odemo.... :(
Dobro je pa nas ima ikako na spisku...
Bosanski pasos ne zelimo ni mi koji zivimo ovdje
Bosanski pasos ne zelimo ni mi koji zivimo ovdje