Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
englezi bi da izvoze bez carine u eu a da zemlje eu plaćaju carinu za uvoz u englesku
Herceg Bosna i Rrpublika Srpska će ući u EU a muslimanski trokut Sarajevo-Zenica-Tuzla biće američka konjušnica kao i Kosovo.
A upravo ta Herceg Bosna i Republika Srpska su manji entiteti Bosne i Hercegovine koji nikada nece biti drzave :-)).
bosanka92 hrvati i srbi - 2, muslimani - 1. 2 je uvijek veće od 1.
Dodikovi folovi.
A jest Japan bistar, pa sto sami se ne pridruze - siguran sam ce ce Barosso i co. svakoga da prime za dobar stek deviza.
DaBogda se raspala!
Standardno zamazivanje ociju javnosti. Ako pobjedimo 2015., radimo referendum 2017. godine. Odrzi ga sada masonu i kolonizatoru. Posto ne smijes, a ako izgubis izbore, onda ces narodu laprdat da si htio referendum. Ko vas ne zna, skupo bi vas platio.
Kolonijalisti u sitnom časkanju...
....standardna britanska nadmenost...
...eno na avazu su poceli citirati najcitanije komentare a i pseudonime...nije dobro commi, ovo izgleda jos malo pa ce da 'apse :-D
...dakle, krše copyright :)