Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nasi jezicu su bosanski, srpski, hrvatski, pisma latinica i cirilica, pa ja tu ne vidim nikakav problem, jedini problem kako da se mi izvucemo iz crne rupe, a narod Japana ce se izvuci u Boziju pomoc, a ko ce nama pomoci lektoru !
Da malina, zivimo u bosni, i govorimo bosansko-srpsko-hrvatski jezik obracaj paznju na ozbiljnije probleme, a ne na to je li neko napisao firma-preduzece-fabrika-tvornica ili sta ti ja znam vec Lektora i slicnih mi je pun q...
Jaci od 6 a bilo je ih koliko hocete jos. Evo gdje mzoete vidjeti sta se desava u svjetu u Japanu je ipak najgore http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/recenteqsww/Quakes/quakes_all.php
Sto ste naporni toliko sa tim bezveznim detaljima...
Malina upravu si potpuno! Dijelim mišljenje sa tobom. Ali šta drugo možeš očekivati od nepismenih ljudi koji samo znaju za copy/paste opciju!
Ne daj boze nikom! :S
Mi zivimo u BiH i ovdje se ne govori TVRTKA i potres!! Kada vec prepisujete tekstove sa hrvatskih portala onda ih barem prekontrolosite prije nego ih objavite.
Kad krene ,bas krene...