Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad će vas poplaviti ta nuklearna vodurina koju ste bezbjedno istresli u okean
Ovaj Japan je čudo, jbte njih zemljotresi razaraju svako malo, ali zemlja u svjetskom vrhu po standardu života, u svim segmentima, sve perfektno, a to je samo zakon, nema lopovluka, disciplina, kultura, a i nemaju srba,hrvata, bošnjaka i ostalih da zamlaćuju narod šupljom.
gooUser1564387670, sve sto si nabrojao je ok, ali da nema lopovluka malo sutra. Ne postoji zemlja na planeti da nema lopovluka, samo neki to rade kulturnije.
Ovaj Japan je čudo, jbte njih zemljotresi razaraju svako malo, ali zemlja u svjetskom vrhu po standardu života, u svim segmentima sve perfektno, a to je samo zakon, nema lopovluka, disciplina, kultura, a i nemaju srba,hrvata, bošnjaka i ostalih da zamlaćuju narod šupljom.