Gradovi se obnavljaju
0
Japan godinu dana poslije zemljotresa
Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
japanci genijalci definitivno
A nama problem napreavi metar snijega, puu kakav smo mi narod!
Inspirativno :) Svaka im čast!
ama stra pricate, pa mi ne bismo znali ni pocistiti ovako
japanci jedva docekali malo otpada da imaju sta reciklirati,oni su to za 7 dana odradili
Zgurali smeće u more.
ma to je rasa za sebe vazda bila...najludzi su
lahko se njima organizovati kad nemaju vlahove
@OSBIH haha, i moj jedan prijatelj je to rekao - nama treba dovestijapanca za predsjednika e ljudi su fascinantni! svaka im cast! kod nas napadao snijeg i svi kukaju kako im komunalac nije ocistio ispred zgrade, pobogu oni ne mogu hodati!...svi samo guzeljaju, ne daj boze da se ko prifati lopate! ne d\'o Bog da je kod nas bilo ovako nesto kao u japanu - pa to bi se narednih 10 godina cistilo!
kolko imaju više stanovnika, i to je dugo trajalo čišćenje
Budimo realni i fino i iskreno recimo da je sve u vezi čišćenja grada. Ništa realno nije prikazano kako je obnovljeno, čak kuća gdje je onaj auto na krovu nije obnovljena. Tako da ove slike i nisu baš relativan pokazatelj kakvo je stanje nakon 11 mjeseci, bolje da su prikazane slike gdje je nešto obnovljeno. Jer, narod kakav su Japanci brzo može ovo očistiti što ne predstavlja neki problem.
ovaj na slici 11 ni nakon godinu nije skinuo auto sa krova........hehehe
like ko bi otreso malu sa zadnje
Isto sve ko i kod nas...kod njih 1 godina a kod nace trebat 1 sa dvije nule...
ta ce ba japanci, nek vide koliki smo mi autoput napravili za 10 godina
prva slika - Isto autopijaca na stupu
Pa nije sad vala da je ultra obnovljeno koliko je rekao bih pocisceno, ali dobro. Vidjeh ovu sliku sa brodom pored kuce i sjetih se onog antoniva ciji se rep godinama uzdizao sa kivade pored aerodroma Sarajevo