Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas ti kuća u LA a ubrzo može biti u predgrađu SF
prije sedmicu dana je u LA bio zemljotres 4.5 cini mi se i to je bio jedan od najvecih u posljednjih nekoliko godina...i danas 5.1 samo 7 dana posle...
Ebu Hurejre, r.a., prenosi da je Allahov Poslanik, s.a.w.s., rekao: "Neće nastupiti Sudnji Dan sve dok ne bude mnogo zemljotresa." (Buhari)
Raspravljao bih s tobom,ali vidim da si poglup i zatucan,citatelji nece primjetiti razliku,a ja se drzim dalje od neznalica! KAd si preuzeo kontrolu,natjeraj ga da razmislja,nemoj da ti sve iz guzice u mozak ide,ndji bolji izvor napajanja .Toliko od mene.
jesul' predmeti dobro???
Ibn Ebi Dunya bilježi predaju od Enesa ibn Malika da je on sa još jednim čovjekom ušao kod Aiše, r.a., pa su je upitali: " Majko, obavijesti nas o uzrocima zemljotresa?" Aiša, r.a., odgovorila je: "Kada ljudi sebi ohalale blud, alkohol i muzičke instrumente, Allah kaže Zemlji: 'Zatresi se ne bi li se pokajali i vratili, a ako se ne pokaju uništi ih!'" Zatim su upitali: "Je li to kazna za njih?" Odgovorila je: "Pouka i milost vjernicima, a kazna i Allahova srdžba nevjernicima." ''Čovjek je uistinu stvoren malodušan: kada ga nevolja snađe, brižan je, a kada mu je dobro, nepristupačan je.'' (El-Mearidž, 19.-20.).
Koliko je Aisha imala godina kad su je to upitali? Jer tko zna, možda je još bila prvi razred osnovne a zemljotresi se uče tamo negdje na 3 godini i biologije zemlje.
Ovo je bilo poslije smrti Poslanika s.a.w.s. Tada je imala oko 40-50 godina.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Stručnjaci seizmolozi su i predvidjeli da će ovaj grad jednom zadesiti razoran zemljotres. Očito da to nije taj. Ili je nagovještaj?
početak scenarija svakog b filma katastrofe. nicolas cage zna rjesenje ali mu niko ne vjeruje
a tommy lee jones?
tommy lee je savezni maršal/šerif/agent i on progoni nekog bjegunca