Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sve nešto čekam da opet počneš kukati kako te moderatori mrze i ukidaju ti teme na forumima, a ti ništa. hajd, valjda te prošlo ili si se pomirio s tim da nije svako maslo za ramazana. šućur al.ah.u
Ništa nije čudno očekivati od nekoga ko je bio prijatelj sa diktatorom Slobodanom Miloševićem.
pa cim je nas pocasni gradjanin,mora biti lopov,kao i svi ostali nasi fakini :/
Chirak .....cubro´ jedan stio da se opari mogo je se i na paru iz lonca se opariti.
kad li ce doci red na nase politicare.
nije greska u prevodu tuzilastvo je trazilo prekid postupka zato i jeste neuobicajeno
pravi \"sarajlija I bosanac\" samo pronevjere...
Ne,ne dirajte mi CHIKIJA,da ne bi njega jos bi bosnom krv lila,sutete molim vas,super je on ciko bio,dok on bio na vlasti bolje se zivjelo!!!!
Pokusao covjek malo Socijalizma i diktature, i dobio za najmanji pokusaj po nosu :D
I ovaj se pravi budala kao dodik i ostali naši političari. Šta nam je preče graditi, državni zatvor ili ludnica, meznamo šta ćemo prije.
˝A znao si sletjeti na Sarajevski ajrodrom i spreciti VI, sad se vraca sve... ˝ NIJE BA ON SLETIO BIO JE TO FRANCOIS MITTERRAND !!! - ONAJ ŠTO JE CRRRRKKKKO !!! ON NAS JE Z@YYEEEEBOOO..... ALIJA I. KAO ŠTO JE UVIJEK BIO GLLLLLUUUUP - PRIMIO GA I PUSTIO DA HODA PO SARAJEVU !!!
sjajna poruka i za nase politicare da ce se susreti sa oslobadjajucim presudama u bolnickoj postelji
j.e.b.a Sanadera
A znao si sletjeti na Sarajevski ajrodrom i spreciti VI, sad se vraca sve...
Tokom saslušanja, tužilaštvo je zatražilo oslobađanje bivšeg predsjednika i njegovih devet suokrivljenika. HAHAHAHAHAHAHA