Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije da smo glupi, samo smo neinformisani. Vjerujemo medijima a oni vjeruju samo zaradi, što od marketinga, što ispod stola. Bio je jednom u CBS-ovoj emisiji \"60 minuta\" tamo nekakav oficir iz Afganistana koji tvrdi da se nalazio na 200 metara od Bin Ladena u planinama na Afganistansko-Pakistanskoj granici ali da je dobio naređenje iz vrha da se akcija obustavlja. Ima klip na YouTube ako koga zanima (The hunt for Bin Laden). Samo problem je što nas ne zanima nego vjerujemo svemu što nam serviraju zapadnjački mediji.
Drug Osama je sluzio CIA 80ih, i bio liberalac dok se borio protiv CCCP, a eto ti sad je Tejojista kojeg sigurnosna sluzba sa godisnjim budjetom u stotine milijardi dolara nije u stanju nac vec 9 godina. Pa zar smo toliko glupi da neznamo povezati osnovne tacke?
Kakve veze ima Bin Laden sa bilo čim 11.9.2001 kad više i ptice na grani znaju da je to namješteno od strane Amerike....
ahahahaha :))) fakat ne kontam kako je ovo moguće da se desi? ok, neko se našalio ali zar niko nije provjerio pripremu prije slanja u štampu?
svi smo mi Bin Laden
hehe, engleski humor, jedino to i znaju
boooooring , zijevam...
samo mu ne treba povratna ;)