Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
16 000 Rusa poginulo i 8000 Ukrajinaca u zadnjih 4 mjeseca ofanzive na Avdiievku. Ono sto je problem.Ukrajinaca je sto zadnje rezerve su ubacili u bitku da zadrže Ruse nakon pada grada. 3 Azov i 56 oklopna se još uvijek dok se ne naprave nove rovove.i polozaje. Jako loše stanje za Ukrajinu
Ukrajinci su najjače linije i bunkere imali na Avdiijevci, 7 godina su kopali ali ipak je pala. Sad je gotovo.čist prostor dalje. Uz.nedostatak granate jer su SAD sve dali Izraelu da pobije palestince Ukrajini se sprema teško ljeto.
ruska taktika je, salji sto vise marve da izgine, jerbo putinu treba neki uspjeh pred izbore. mislim ne treba mu i onako je tamo diktatura, al eto nije mu kcerka doktorica u sanitetu na prvoj liniji.
Ovo upravo kruži netom. Mislim da bi trebali ovo ispred nosa stavljati svakom kome padne na pamet pričati o ratu. https://www.facebook.com/1355804830/videos/1905960266580961/ https://www.facebook.com/mato.cica.5/videos/1123764738940373/ To tamo je iskonsko zlo i nedao Bog nikome.
Samo mi objasni kako čovjek sa puškom mirno čeka da ga pogodi bomba bačena iz drona....
Matematika je surova, šta je par desetaka hiljada poginulih (izuzimajući naravno familije) naspram 200.000.000 Prije ili kasnije to pokaže svoje prednosti. Ovdje polako ali sigurno pokazuje.
Rusi sto su osvojili na prepad osvojili su. Ova seocad zasta se gine 2 godine nema smisla
Putko, gazi banderovce, tj naciste
Nacisti su koliko toliko ljudi, probarbaruska horda ni podljuski isprdak!
Zato sto je udarna pesnica vojske na Avdejevskom pravcu