Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
narod vrti teoriju da su rusi haarpom poremetili vrijeme, kako bi tamo bilo kod njih lijepo za vrijeme SP, a kao jedna od posljedica je ovo nase kisovito ljeto.
what goes around comes around
Pa i Ameri se od '45 mješaju i narušavaju SSSR i dok ga nisu razbucali nisu se smirili. Oni i mosad u zajedništvu, pare i pare su date da se dogodi šta se dogodil9o a sve pod krinkom demokratije.
Super, ponovite izbore :)
Republikanski ili Demokratski Senatori?
hahaha
A sve rusi glupi! A regulisu vam izbore. Ja bi se na vasem mestu pokrio usima i cutao....
Cudo nevidjeno. A obama npr kad otvoreno podrzava francuskog kandidata sta je to? Da ne spominjem nasilno skidanje legitimnih predstavnika vlasti u banana drzavama to se nepika
Rusi sve vam halalimo ako rvate pobjedite😁😁😁😁😁
Jedni cetnici, drugi ustase... Koje vise volis, bosnjo?
@Delavesta pa sudeci po dosada vidjenom vise volite ustase. Sa njima ste u tri rata zajdno ubijali i provukli se nekaznjeno