Trinaestogodišnji silovatelj
0
Izvinio se i dobio tri godine zatvora
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izvinio ili izvinuo?
jazavci jedni, malog nalopatat, a vama po vaspitnu jednu na oba obraza sto pisete gluposti ovuda, sirite nacionalizam, rasizam i mrznju! FUJ!
hej seljaci glupi i neobrazovani.da islamske države i islamskog prav taj ne bi više hodio nikakvom zemljom, ali velike koristi što ga je osudial V. Britanija. ali je bitno da on nosi nakakvo muslimansko ime da mogu seljaci kao vi pričati o tome i još pritome vrijeđati i spominjati Allaha, Kur\'an,Poslanika Muhameda.a.s. da imate imalo razuma sje li biste pa nešto pametno pročitali i znali kakav je stav islama po pitanju ovakvih i osudili bi to na jedan kulturan i fin način a ne seljaklukom i psovkom, kao da ste svo znanje svijeta pokupili. i muslimani nisu životinje da prave djecu po putu, ali naglašavam muslimani. skoro je bio tekst na istom ovom portalu o silovanim bošnjakinjama u ratu, pa se niko ne javi da napiše nešto pametno....ali gdje bi vi to??? a ovaj mitar što se javlja...bolje mu je da se stidi svoje braće silovatelja iz 1992-1995.
Ja se necu iznenadit ako u ponedeljak ne budmo gledali na BBC-u kako Avdo Avdic - seljacic i novinar FTV-a hara po britaniji da bi donio SKANADLOZAN, SENZACIONALAN i EKSLUZIVAN prilog o KRIMINALIZIRANOM Belalu iz VB. Naravno ne treba tu zaboraviti ni KORUMPIRANOG i naravno standardno KRIMINALIZIRANOG sudiju koji je dao sramotnu kaznu
metak u celu. Fajrunt!
ja da sam joj momak, sacekao bih da poraste a onda bi ga hladnokrvno i bolno ubio... kad skontas da ljudi bivaju osudjeni za silovanje zato sto su spavali sa maloljetnikom ili maloljetnicom koji su na to dobrovoljno pristali, a monstrumi kao ovaj mali dobiju 3 godine. fuj.
Good by sa-x.
cuj samo 13 god silovo onu od 20 god :D... kako je uspjeo..haha
Ja bih oslobodio klinca ako bi silovao Fuada DINU :D
da cupa obrve, izgledao bi kao neko sto znam :D