Detalji napada nepoznati
0
Izveden prvi napad "Predatora" na Libiju
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovdje samo srbi komentarisu :D staces, gubitnici moraju negdje naci utjehe HAAAHAAA, cjelovita BIH zivjela KOSOVA REPUBLJIK!
Krvavi Nobelovac ispunjava Iluminatski cilj, Kissinger je naredio da rat traje do 2012 i da se cijeli Srednji Istok uvuce u haos kako bi se napao Iran !
Ma oni koriste čitav svijet za poligon,ali svijet nikako da progleda,ili neće da progleda.
Jel se to meni čini ili ovi koriste Libiju kao poligon za testiranje svojih metalnih kutija? Ma neka bombarduju iz zraka koliko hoće. Libijci su se naoružali i čekaju dolje. Ko dođe dobiće šta je zaslužio. A ovaj nobelovac šalje najsofisticiranije avione zbog \"humanitarne\" situacije? Da, baš.
hajmo raja nafte, nafte
Ako je raketa helfajer onda sam ja helfrajer
Znaci granatiraju Libiju!? Do juce su napadali pukovnika Gadafija i pokusavali spasiti Libiju.
Američki predsjednik Barack Obama odobrio je upotrebu \"predatora\", naoružanog raketama \"helfajer\" zbog HUMANITARNE situacije??! Jel vama ovo vise humano!?!
Hrrrrrkkkkkkkkkkkkkkk pljuc