Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naprijed Hamas do konačnog uništenja. cionistickih ubica
Cionističko fašističko pseto .
Blizu je dan kada će se Satanyahu utopiti u moru krvi nevinih Palestinaca koju je prolio.
Ne mrzite Izrael! Bez mene.
Ološu jedan…
Kad je bio rat kod nas u Bosni, mi smo žene, djecu i bolesne krili u skloništima, podrumima, tunelima itd. Kod hamasa kontra. Možda se ja ne razumijem u vojnu strategiju.
Poserem ti se u tu kapicu.
Slomio te dragi Bog govno cifutsko.
Sramota za nas muslimane, ako se uopste mozemo nazvati, dopustiti da gledamo potpuno unistenje jedne historijske drzave!! SRAMOTA
Potrudili se smradovi za sve prije ovog napada. Sve drže u šaci, sve su kupili… tako da i ko želi da ide da ratuje da pomogne Palestincima, ne može. Nema načina.
Allahu ja te molim, unisti ovo zlo za dobrobit svih ljudi svijeta 🙏
Ovo cionisticko govno i zlikovac sigurno nece docekati prirodnu smrt.Raspadace se..
Cim vas vasi cuveni Rabini i mnogi Jevrejski autoriteti ne priznaju kao i pola Izraela to znaci da ste vi preveslali svalog zivog, prvo Palestinu pa Palestince, pa Jevrejsku vjeru, pa medjunatodne ugovore, pa krivicni zakon, pa Povelju za ljudska prava, pa svakog obicnog covjeka koji misli svojom glavom i ima zdrav razum. Necete se vi leba najesti od tog pevanja.
Mamu li vam cionisticku, doce i vama kraj aBd!
Djecoubice su gubitnici.
Za ovoga je metak previse castan, ovo treba kakvom tojagom ko kera zatuci i u septicku jamu baciti
Pleme ti j... bolesno cioinisticko
Godinu dana ste znali da ce Hamas napast, znali ste u bobu i kako, i pustili ste, samo da bi imali izgovor za potpuno unistenje Palestine.