Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mirovnim putem zaista nema niti će biti. Džihadom sigurno,i to vrlo uskoro. Uskoro pada cionistička genocidna tvorevina.
Prokleti cifuti, sjeme vam se zatro. Fuck Israel banda
Izrael je nekada bio Palestinska teritorija... Toliko o tvorevini Izrael. Palestina je formirana drzava odavno, samo im vi i to u oduzimate jer njihovi zivoti nisu vam dovoljni. Zao mi je sto vas Hitler nije sve pobio vec samo 2 miliona.
Pa sad recite da je Hitler bio najvece zlo?? treba mu spomenik dignut!
Jebote, ovaj nije normalan. Znači, otmi zemlju, protjeraj i pobij ljude i napravi državu. Ta i takva država je moguća, a ona prije nje nije. Maloumniče jedan!
Joj ba fraje, *** sve svoje cifutsko
Stići će vas kazna, samo čekajte !
Pa prokletinje jedne, oni su vam dali komad zemlje i napravili vam državu. Dali su vam prst, uzeli ste ruku. Izrael + Amerika = najveće zlo
niko im nista nije dao vec je jadnom palestinskom narodu to oteto bez icijeg pitanja i sad kao cudi se da se pravi palestinska drzava! jado jadni to sve i jeste palestina!!! nekad me ovako upali... a amerika, britanija - jad nad jadovima!