Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Židovi prijete??? Ne mogu da vjerujem. Pa oni su faktor stabilnosti na Bliskom istoku. Samo da još ne moraju koristiti zolje protiv palestinske djece koja ih gađa praćkama smanjili bi budžetske troškove a možda i dobili Nobelovu nagradu za mir. Zamislite kad ministar obrazovanja daje ovakve izjave šta je na pameti ministru odbrane (koji skladišti američke rakete)????
@Separatista majmune primitivni, nabijem i tebe i Izrael na neku stvar. Jedva se spustih na tvoj nivo da ti bilo šta odgovorim.
@Separatista: Čuj, doveli rat u urbanu zonu. A ne bi možda rekao da su ih ovi stjerali u gusto naseljeno područje i da im ništa drugo i ne ostaje? A haman je i četničadija oko Sarajeva ostavila kilometar-dva da se može na megdan bez gađanja "legitimnih ciljeva", mo'š mislit. Cionistička i velikosrpska fukara, jedna te ista govna.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Proći će i vaša sila. Ali neće biti zaboravljeno šta ste radili.
Hića je bio gospodin
PODRSKA IZRAELU U BORBI PROTIV NAZADNIH ISLAMISTA
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
. BAKIR I DALJE KUKUMAVCI: Ako ima pravde, sud će uvažiti Ćamilovu žalbu za Srebrenicu! http://bit.ly/2eTAtFq .
. BAKIR I DALJE KUKUMAVCI: Ako ima pravde, sud će uvažiti Ćamilovu žalbu za Srebrenicu! http://bit.ly/2eTAtFq .
Isto Srbi.
@gandalf.the.white sto isto srbi? da to ti nisi osnovao Jerusalem?
To je ironija. Bosnjaci vise vole bracu arape od svoje zemlje i od sebe samih i od buducnosti svojih potomaka. Zato sto ne razlikuju vjeru od nacije oni poistovjecuju arape sa musllimanima i arapska imena sa muslimanskim imenima ne znajuci da arapa ima svih vjera a da musliman moze da bilo koje nacije. Musliman moze da se zove Zoran umjesto Sabahudin (isto tako znaci Zoran), ali to je njima testko shvatiti.
i dovedite ove muslimane sto su u koaliciji s vama, isilovce i one sto te zlocince podrzavaju a ima ih i ovdje, i naselite to i neka vam to pripaze malo.
daBogda crko u mukama
Bošnje se lože, a sami nemaju države.
izvlace se na holokaust da mogu prosipat silu po nenaoruzanom narodu.
Zidovcine prljave
Svi ste vi trebali završiti u plinskim komorama.
Sto klix brise komentare ? Jeste to postali cifutski portal ?
Djikane jbm ti staru
Kakav je to narod i religija kada na tuđem najsvetijem mjestu gradi svoje bogomolje i kada otima tuđe bogomolje!?
Tema je Izrael a ne Kosmet. Doduše ima sličnosti, samo što balkanci generalno sve pristrastnosi odredjuju po tome ko je koje vjere a ne šta je pravedno a šta ne.
@MutenRoshi Naravno da je tema Izrael, pa na najsvetijem mjestu zidovstva muslimani izgrade sebi dzamiju. Zamisli zidovski hram na mjestu kabe.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
jah.....mozete i nad cijelim svijetom kad ste već krenuli sa svojatanjem.......
Isti izazovi, isti problemi i ista propagandistička hajka s kojom se suočava naša sloboda i nezavisna otadžbina Republika Srpska. Ostajmo uz Izrael koji nam pomaže gdje god i kad mož! Republika Srpska i Izrael za budućnost slobodnog svijeta i zajedno u borbi protiv islamskog kolonijalizma van okvira poznatih granica islamske civilizacije!
@housetent naprimjer nek nauci kako se pise koordinacije
@housetent Idi zabavi se sobom i kritikovanjem islama i kurana kao veštačke tvorevine jednog od najgenocidnijih ljudi na svetu - Muhamada - a visoku politku prepusti Srbadiji.