Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cifuti ko Srbi gdje god dodu to je njihovo ili gdje jedan zivi...
Dok mi nastojimo da smirimo situaciju...Preko hiljadu palestinaca je ubijeno u nedavnom ratu,od toga 650 djece mlade od 18 godina,raseljenih,razrusenih domova,ubijanje cijelih porodica..
dje ba sveto mjesto jevrejima dole ?? .. juce dosli na one prostore i sad jedu govna
Vrijeme je da se ostvai sve ono što je bilo u Palestini do 1967. god. Naravno, po svaku cijenu, jer je i izgubljeno po svaku cijenu. U pamet se agresori!!!
Čuj glavni terorista se javlja.A što si pobio na stotine djece u zadnjem napadu na Gazu to nije terorizam.Fuj stoko cionistička.Smrt Izraelu .
izrael treba unistiti i prikljuciti Hilafetu i tek onda ce zavladati mir ! Allah je najveci !
Kojem Hilafetu jel ovom što šutaju glave.Isti su oni ko i cionisti.Mogu u konfederaciju.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Treba vidjeti jesu li isto bijesni i Eli Tauber i Jakob Finci.
Sejdic i Finci su najveci smradovi a jos je gori onaj nas Bosnjo sto ih nagovori da tuze BiH !!! Allah je najveci !
"ali je to mjesto sveto i Jevrejima, jer je na mjestu današnje džamije bio jevrejski hram" Totalna laz koja se bezobrazno plasira. Ne postoji niti jedan dokaz niti ozbiljno historijsko istrazivanje koje dokazuje da je famozni hram ikada postojao, a jos manje da je bio na tom mjestu. Sve je obicna cionisticka laz i izmisljotina koja se nama bezobrazno plasira preko medija.
Nikada tu nije bio bilo kakav hram. Jevreji odlično znaju da je bilo gubilište!
izrael treba unistiti i prikljuciti Hilafetu i tek onda ce zavladati mir ! Allah je najveci !
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
scheitanyahu