Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hb....??? kad ne nestadosmo 93 tesko cemo ....al ti to vec znas
oooo muslimani... nesto niste danas u formi... ne brinite vi nista... uskoro ce nestati tkz. BiH kao i tkz. palestina
test
cuj jednostrani prekid vatre. zar postoji i druga strana koja bi prekinula?
sve je dado bio u pravu......a skonatace jednom i amerika koga gura i kome ledja cuva. a tebi ce bit neeeeeeeeeee svakako samo se neces drecit na ovom portalu nego oko coskova svoje \"tvorevine\". i ja ba , bilo je ovakvih prekida i primirja koliko hoces, pa se u njima najvise ginulo. nekako mi se cini da je kod nas u \"nasem\" ratu primjenjivano \"iskustvo\" sa ovog teritorija ali je \"nas\" rat bio poganiji nego 50god terorisanja palestine pa se sad primjenjuju \"iskustva\" sa zapadnog balkana.
Jaro preporucujem ti da radis u klaonici i redovno se naloces krvi krmeta ili krave ili bilo cega - vjerujem da ce pomoci tvojoj psihi. Ove anonimne komentare apsolutno treba ostaviti da se vidi sa kakvim psihopatologijama mi zapravo zivimo. Nevjerovatno.
@Hrvat Koliko ti je godina? Jesi li krenuo u osnovnu skolu? Ima li kakvih dobrih crtica na TV-u?
ISLAM JE NAJJACI
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Nadam se samo da ce Izrael nastavtiti svoje operacije u Gazi i da ce pobiti sto vise terorista
za RS..,mamu ti fasisticku..,genocidna ti je krv,ista ko i zidovska..,bice dana za megdana..,polako ali sigurno vas sve manje i manje ima,i vas i zidova. RECI NE GENOCIDU,RECI PRAVDA ZA PALESTINU, PRAVDA ZA PALESTINU!!!
sta je jos ti krv viri iz ociju pa toliko vices neeeeeee kad ce te se zasititi klanja
NNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE