Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci, radi jednog idiota sto je postavio eksplozivnu napravu u autobus, sad svi Palestinci ispaštaju. Shvatio bih da imaju pojačane kontrole i da pretresaju prtljag pri ulasku u autobuse, ali ovo je ekstremno. Skoro isto sto su i nacisti radili Jevrejima. Jos malo pa ce im zabraniti ulazak i u kina, restorane, itd.
hitler je mala maca šta ovi rade već 70 godina.
"Skoro isto sto su i nacisti radili Jevrejima". Gore. Za vrijeme rasizma u Americi, crncima je bilo dozvoljeno da se voze autobusima, ali u stražnjem dijelu, i morali su ustajati bijelcima. Ako se ne varam, Jevreji su isto mogli da se voze, samo su morali nositi oznake? Idiotski je i jedno i drugo. Hoću reći da su ovi još gori fašisti, ovi su zabranili u potpunosti na osnovu ničega.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Gdje je sad svijet da reaguje? Ispred očiju javnosti se dešavaju stvari koje samo gledamo u filmovima... Izraelska go*na!
Kako "Hićo" stavi 30 j u d a u folciku? 2 napred,2 odzada,26 u pepeljaru.
Smece od ljudi nije vas bog kaznjavo bez veze
Zanimljivo da Izrael radi isto što je Hitler radio, ne znam da li je politika Izraela da nastavi fašizam ili je osvetoljubivošću inspirisana, sramota šta, sr radi u 21 vj.
Ne znam zašto su mi ovi iz Klixa izbrisali komentar,a bio sam fin prema židovima,u odnosu šta stvarno mislim o njima,eeee Hićo gdje si,što ne završi posao do kraja....
Jos malo i u rs ce dodik tako nesto uraditi,ista je ekipa.
Fašizam na djelu
Doci ce i njima kraj, nista ne traje vjecno..
Ne kontam, ovo vam smeta, a ne smeta vam kad se Rusi šikaniraju, zabranjuju im se sportska natjecanja i oduzima im se privatna imovina. Koja je razlika?
Kako pogan narod, prebrzo su zaboravili Hitlera!!!! Da se pojavi jedan da vas malo proceslja aBd
dokle ide ljudska glupost
Gdje li je ovaj nasao kopiju Hitlerovih zakona
tamo gdje je Hitler stao, izraelci su nastavili. bolestan narod
Izrajelcima je bolje zivjeti sa islamistima tamo nego sa vama europejcima ovdje haha
Ja mislio Dodo iz Laktaša, ovaj ko tele isti Dodo
Židovi uvode apartheid gdje god su na vlasti.
Najbolji primjer je Ukrajina.
vid ovog Zulfe, trebalo bi mu zabranit pojavljivanje u eter zbog male djece