Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hizbulat,"veliki borac" protiv cionizma pokla sirijske žene i djecu u Kusajru dok mu se Hizbulat šetka kroz avliju.Uvijek su šijje bile sa židovima protiv istinskih muslimana i prvi bedem odbrane cionističke države."Izraelski" zvaničnici priznaju da im je granica sa Sirijom bila najmirnija u vremenu vlasti Hafiza i Bašara Assada.A to je ujedno i opšte poznata činjenica.Onda dodaš na to i Iran i Irak koji nikada nisu ni metka ispalili na "Izrael" a niti Hizbulat to nije osim nešto malo na Golan koji opet nije "Izraelska" teritorija,dobijamo podatak da šijje, u svojoj historiji, nikada nisu ništa ispalili na "Izrael". Niti jedinog metka.Kako je to moguće neka mi neko objasni? :) Ovo je čista matematika i nauka.Ali primitivne i zatucane ateiste i komnjare ne interesuje nauka.
Ispravak:Dok mu se cionisti šetkaju kroz avliju...
Jevreji opet hoce belaja.
*** im mater ako nesta bude
znaci u libanonu ce oped biti rata joooj moj drug otiso tamo na odmor u pm :((
daj neka neko instalira tamo protiv vazdušnu odbranu pa ne možeš prelijetat preko tuđeg zračnog prostora bez dozvole mamu vam fašističku ,onaj je upravu bio što je rođen u braunnau am inn.
"Izrael svakodnevno narušava libanski zračni prostor, tvrdeći da letovi imaju svrhu nadziranja." kako se ovo može tolerirati, da je obratno već bi USA došao u pomoć ovim izrodima.
Država nastala na krvi će nestati u krvi ! DOWN WITH ISRAEL !
Najveci otpad na zemlji su ovi cifuti, kontrolisu sve zivo, ali doci ce i njima kraj jednog dana.....
ovo je stvarno bezobrazluk,da svijet ne smije kazniti i osuditi zlocine...gdje je sada amerika tj svjetska policija...