Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
klin se klinom a zidov plinom. @akademik sinoc sam ti sestru za 30€ + 10 za pakash, sto je dzaba dzaba je
OPET SE RAZGROKCALE KRMACOGLAVE KREZUBE POTURICE. SVINJE POSRANIKOVE MUHAMEDOVE OPET BLJUJU ZLO I MRŽNJU IZ SVOJIH KRMECIH RETARDIRANIH GLAVA. KO VAM JE KRIV ŠTO STE DALI ŠUPKA TURCIMA, PA SAD NEMATE NI NARODNOST. VI STE MUTANTI, NEPOSTOJECE NACIJE. DEGENERATIVNA STOKOBEZ JEZIKA, KULTURE I SVEGA OSTALOG. POPIŠAM VAM SE NA RETARDIRANO SJEME
cuj to palestinski militanti?? pa yepem ti mamicu u sred pich*ke ko je napisao ovaj tekst, sta su onda ovi usrani zidovi???
m..... vam nacisticku j... jude=hitler
Židove pred zidove. Nema srba koliko ima vrba.
Samo tako momci, pokažite islamistima da se terorizam ne isplati..
da covjeka strah uhvati od likova kao ovaj @Marjan...koje rijeci mrznje jbte da ti se krv u zilama sledi..a sutra, ne znajuci, stojis pored Marjana u kafani, tramvaju...
HAYBER HAYBER YA YEHUD, HIZBULLAHI QADIMUN !!!!!
mudo marjanovo...a jesil probao \'\'balijsko\'\' mudo? hoćeš li ga malo podudlati
paksu baliski addminniistrrator mi izbrisa komentar a napisao sam da u naslovu treba da stoji: \"izraelski avioni vratili teerooristima milo za drago za sve one rakete\" iz tog razloga ti se spomenem cjelokupne pogaane familije i specijalno ti se nayeebem onog malog djetata sto ga najvise volis.
Stoka cionistička.Dobit će oni svoje aBd ubrzo!!!
Sad će Nobelovac dati Izraelu pare za štit, Senat je odobrio demokratski (410 za 4 protiv), pa će sve biti udure
jeb.em im mater cifutsku, da im nije amerike jedini avioni koje bi imali bi bili papirni
A palestinci su pravo ludi za demokratijom :) Koji fasisti sve to puca samo po sirotinji i palestinskoj djeci
^^ Nemoj tako, zar ne shvataš da ova ćifutska banda samo donosi demokratiju, ništa više?