Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PARDON.... TZV IARAEL
IZRAEL JACI OD SAME AMERIKE
Posto detaljno znam desavanja iz Sirije , samo da kazem da je jedan F 15 izraelski avion srusen povis golana :D bravo assade bravo putine !!!!!!!!!!!
Bravo govnaru!Govnar poštovalac lika i djela govnara iz damaska.
I onda dođu neke budale i misle ISIL je spas, ISIL je ovo, ISIL je ono, uglavnom dobro. A ne znaju da je ISIL formiran upravo da očisti teren koji će biti pogodan Izraelu da bude alfa i omega regiona, od Libije do Iraka. Ne samo ISIL, već i mnoge ostale grupe koje se bore ili su se borile protiv anti-Izrael vlada. Ali uvijek će biti krivih drva i budala, koje će vjerovati da je ISIL stvarno za stvaranje islamske države, a ne znaju da ginu za Izrael.
znajte da će doći i taj dan kada će te i vi plakati, ali vam niko neće moći pomoći, znajte da sila nikad nije bogu mila
https://www.youtube.com/watch?v=1O-xdWmZYSw
Franc-cionista je trenutno nedostupan, otisao je proslavit ovo desavanje ! XD