Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turkska ima devedeset atomskih bombi na svojoj teritoriji od NATA da sam ja ređep nebi bilo sile da me sprijeći da ispalim u jenoj sekundi 50 komada na čifutlend.
Jadni Palestinci, ni jedna muslimanska drzava im ne pomaze.
FUCK IZRAEL
Pa jel vas stid? Ovo sa Jevrejima ima koliko i ISIS ima sa Bosnjacima. Jel morate prizivati Hitlera, nakon svega sto se u BiH desio i mrziti citave nacije? A smeta kad vas cetnici ovdje uporedjuju sa vehabijama i teroristima. Ima li obraza?
jedino cetnici iz svakog rata izadju cistog obraza...sve ostale ideologije su zlocinacke ideologije...a kad pricamo o bosnjacima njima je jos gore jer uz zlocinacku ideolugiju kalifata oni imaju i fundamentalni islam......
@bosman2345 ma to i jeste najgore, sto su cetnici pobili preko 38000 nesrpskih i preko 2500 srpskih civila i ne osjecaju stid .Samo, znas kako? Nije obraz kad tebe nije stid, nego kad te svijet gleda kao da si cistog obraza. A koliko svijet cetnike vidi kao cistog obraza, da se ja moram pravdati gdje god dodjem u svijetu sa srpskim imenom i objasnjavati da sam bila na pravoj strani, i da su "moji" po meni pucali.A ovdje koliko je fundamentalan islam da se jedino u sarajevu pravdat ne moram
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
HAHAHAHHAA FINI OVI JEVREJI , TREBA IM POMOC.BRACO BOSNJACI HAJDE KAD STE MOGLI U SIRIJU HAJDE DA POKUSATE SAD MALO JEVREJIMA POMOC DA UNISTE OVE BULJASE.
@thea JEVREJI SU SILA NEBESKA!!!