Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Savršen nacrt svijeta, jer svijet koji je stvoren prema načelima Tore, trebao bi biti i uređen prema istim načelima. -JEL VAS TOME UCE
kad vidim kakvi su ovi palestinci po zapadu, najgori krimosi i silovatelji, ne znam imali i jednog a da nije kriminalac. mozda zbog trauma, ko ce ga znati.
Poludili od skucenosti pa opce s vlastitom rodbinom
"narod" koji je doživio i preživio holokaust radi na ostvarenju istog. Koje li ironije
@FNM Nije 5,6 nego 50 miliona Zidova.Popis Zidova prije drugog svjetskog rata i popis Zidova nakona rata pokazuje da je razlika u 300.000 Zidova sto znaci da je zavrijeme drugog svjetsko rata ubijeno,nestalo umrlo od bolesti oko 300.000 Zidova.Za "gasne komore" u Ausvicu strucnjaci koji su bili u Ausvicu nakon rata su rekli da nema sanse da su tu ljudi ubijani sa gasom.