Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.youtube.com/watch?v=6iviFxoVQCY&list=UUcvyqMNYT3ltpRvcjDQk4LQ&index=56 Za sve je Erdogan Kriv!
nije bilo potrebe rusiti ga... presresti ga i to je to... eto tacno je isao da baci bombu, sam protiv armade !
Radikalni židovski ekstremisti organizirani u agresivnu vojsku, ubice civila a posebno cjece, kukavice sa viškom novca i američke pomoći za svoje pogane ciljeve, inače svoj tor izgradili na palestinskoj zemlji uz podršku UN-a, nevjerovatna vojna mašinerija oslobođena bilo kakvog morala, principa i humanosti pucala je na bratski avion zločinca kao što su i sami. Avion je ruski nedavno doniran nezavisnoj republici Pridnestrovlje u susjedstvu Moldavija. Kliksovci bili na primopredaji aviona i tada je nastala ova iznimno važna fotografija borbenog aviona. :)
Izgleda da šije-rafidije nisu dobro proučili uputstvo za rukovanje pa krenuli u suprotnom smijeru. Ipak je dobro ispalo, ovaj avion više nikada neće napraviti zlo muslimanima ! A ni pilot ...
WRONG TURN I ODE ZIVOT
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/erdogan-potvrdio-turska-oborila-sirijski-avion Eto. Vidite kako Turci i Izraelci lijepo mogu skupa.
i što je tu čudno, pa svatko bi oborio ako se nalazi u njihovom zračnom prostoru? što da npr. Hrvatska digne svoje avione pa krene malo nagledati BIH? Već bi vrištali kako vas se napada...
Kakve veze ima clanak i gdje je objasnjeno ovo "Turci i Izraelci lijepo mogu skupa. " Iz tvog posta se jedino moze vidjeti koliko glupih ljudi (poput tebe) ima pristup internetu.
sasvim opravdano, što ima tražiti tuđi vojni avion u tuđem zračnom prostoru, svaka iole normalna zemlja bi napravila isto!
Pošteno. Sirijski piloti su pobili na tisuće djece u Siriji bombardirajući Homs, Aleppo, predgrađa Damaska... http://www.liveleak.com/view?i=a45_1409490236 Sve se može vidjeti na ovome videu. Rokaju bez milosti.
oDbrambene. Možda je bio turist
Kakve veze ima Ruski avion na slici sa ovim clankom?
Ma daj šta daš.
klinac ruski, vidi zastave na repu...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)