Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a jest tesko zarobit palestinca,odes u gazu sa kombijem natrpas ih pun i kazese zarobio ih
Ovo nije bilo u Gazi, nego u Zapadnoj Obali.
Pogledajte snimak hapšenja šestogodišnjeg dječaka u Palestini, kojeg privode cionistički teroristi! https://www.youtube.com/watch?v=BdERYSGPnts&list=UUcvyqMNYT3ltpRvcjDQk4LQ
Majku im cionisticku,covjek nikada nije miran pored njih,da Bog da ih Alkah kaznio najgorom kaznom!!
Ja sam palestinski dječak. Pogledajte ovbaj kratki video, gdje izraelski vojnici hapse šestogodišnjeg dječaka i uvjerite se u zlo cionizma! Neka je proklet Izrael! https://www.youtube.com/watch?v=BdERYSGPnts&list=UUcvyqMNYT3ltpRvcjDQk4LQ
Samo Islamska drzava ( Hilafet ) moze zastiti muslimane i garantovati im sva ljudska prava koja im pripadaju ! Allah je naveci ! Islam ce pobijediti !
- Nemam informacija da su ljudi iz IZ kriminalci a ti, ako stvarno imas, tvoje je pravo i duznost da ih prijavis nadleznim institucijama, zar ne ? - Ako je Rejsefendijina sekretarica mladjahna i poletna, to ipak nije razlog za ozbiljniji prigovor :) , pa nece valjda uzeti penzionerku pa da mu svaki treci dan ide na bolovanje ?! - Zatvaranje muslimana po BiH je za ocekivati jer Bosnom vladaju kjafiri a muslimanima je dozvoljeno jedino klimanje glavom u znak slaganja. Valjda ce se i to jednom promijeniti a na nama je da radimo na tome. Selam ;)
Mašala, benjamine! Samo naprijed! Sto manje sljama na ulici i vise u zatvorima, to bolje!
Izrael - Bosnia and Hercegovina 0: 4 Kladim se da cemo im izbusiti golmana. 16 Novembra prva pobjeda GARANT. Imperativa je mnogo.
Tu tekmu iscekujem jos od izvlacenja grupa.Kakav crni Vels ili Belgija. Opet nisi nogometasi cionisti,igrali su i muslimani u nekim njihovim klubovima.
Kakva nepravda, nisu samo ti "zarobljenici" u zatvoru, u zatvoru je čitav narod generacijama.
Imran Hosein (mozete slusati njegova predavanja na Youtube) je upravo prorekao ovo 2003 godine. Rekao je da ce Izrael i Amerika napraviti Arapsko proljece,Islamsku vojsku i napadati Palestince da bi sto vise naljutile Arape pa da se dignu protiv Izraela koji ce zauzrvat da upotrijebi oruzje nikada prije vidjeno i da pokori drzave u regionu. Da bi zapoceli rat moraju da naprave da izgleda kao da je Izrael u opasnosti od radikalne Islamske Vojske i Palestinaca.
Izrael priprema GLOBALNI rat ne LOKALNI samo sa Palestincima.
11 godina od smrti najveceg krivca za rat u BIH
in the next war we will finish you !
sta je mb 82 ? , sve ovo kako je sada je trebalo biti prije rata, ali Alija je odbio Kutiljerov plan, i nakon toliko zrtava na obje strane se doslo do ovoga. http://www.youtube.com/watch?v=JmHTiuwpihA jel ovo vas covjek, ni pojma nema te koji to zlocinac
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
debilu
To ti je reć' heroj... Naoružan "zarobio" golorukog...
Toliko o prividnom primirju :) U narednim danima mozemo ocekivati vijesti da je ponovo poceo sukob Izraela i Palestine. Dugo nista nismo culi o njima.