Komentari (245)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gorili u paklu svi cionisti
Pusti Hitlera. I to je bio zlocinac i ne treba to izjednacavati. Kada kazem da gore mislim na Boziju kaznu.
A znaju da ne mogu izaći nigdje nego njima u šake u Izrael... Muslimani iz okolnih država mogu pješike bez oružja pregaziti Izrael al su prodane .cke
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Jesu li i djeca teroristi? Majku vam!
Boje se oni ratovanja prsa u prsa, nema od te vojske ništa čim joj je glavni cilj civili i udari iz zraka i sa daljine.
Richard Gere: Napalm se lijepi za djecu. https://clip.cafe/an-officer-a-gentleman-1982/flying-low-feeling-mean/
Svi Jevreji će biti smatrani teroristima i ubijeni. Klixe, blokiraj me.
Genocid. Školski primjer.
Hitler je znao kako i zasto sa njima, jedino je pogrijesio sto je dozvolio postojanje Seika oni su jos gori izrod od Cionista.!!!!
Amin Allaha dragi posalji muslimane iz Ummeta koji ce krenut u džihad i uništiti ove zlotvore
Kako ovi pravoslavni Bosanci uz Izrahell a Putin u ratu s njima u Ukrajini, barem sad za sad a moze da se i prosiri na druge teritorije!? 🇷🇺
Svi koji napadaju Gazu su teroristi
Zar dijete moze biti terorista od 6 mjeseci, Bog vas kaznio kad tad
Kad Izraelci udju u Gazu, vidjet ce se koliko su slabi Izraelci. Lako je udarat po civilima Iz zraka. Kao u 2014, bit ce bjezanija cionista kad pocnu brojati mrtve.
Ja se ne sikiram za Israelce i Palestince, ovi slabi pa ubijaju manje, ovi jaci pa ubijaju vise.. zao mi je djece ali obe strane nisu pametne.. Da su Palestinci pametni ne bi bili u ovakoj situaciji, da su Israelci pametni nebi ih pola svjeta mrzio i a muslimanski svjet cekao za osvjetu.. kome je tu dobro?
JA imam.Dali imas TI ??
Veličanje Hitlera je isto kao i veličanje Ratka Mladića. I jedan i drugi su zločinci koji su izvršili genocid. Svaki komentator koji veliča ovu dvojicu zločinaca je saučesnik u negiranju genocida a sa njima i redakcija Klixa koja odobrava ovakve komentare. Kako ovi komentatori, tako i redakcija Klixa treba krivično odgovarati zbog negiranja genocida. Tako mora biti, zakon je isti za sve.
Tako moras objasniti djeci ali i nazalost 50% bosnja i rvata, a srbadiji ce ratko uvjek biti srpski-heroj
"A dovoljna kazna će biti Džehenem razbuktali"🔥🔥🔥🔥
Adolfe ustani i završi što si započeo, ogriješili smo se o tebe
Ko o cemu febo o hitleru. Moj febo prodavanje dupeta zapadu i istoku vas i jest dovelo na ovo.
ne kontam zasto ovi iz RSa podrzaju izrael kad je rusija na strani irana/hamasa. Zao mi je ljudi. Izrael se nece zadrzati u gazi njima je beskorisna kao zemljiste nema nikakvu vrijednost. Palestini treba drzava a ne hamas
iskrebo imam osjecaj da hamas jedin oizraelu odgovara ne vidim nikakvu drugu korist od njega. Stvari moraju rijesiti susjedne zemlje i izboriti palestinsku drzavu
Pa zato sto su im mozgovi isprani, zato sto mrze sve sto je muslimansko i zato sto im je osjecaj usadjenje mrznje jaci od logike.
Pokusavaju u ocima svijeta ozakoniti genocid. Jedno je jasno, da nema javnosti, najradije bi ih brenerom spalili uz smijeh i pjesmu. Ovo ni nacisti nisu radili. Ovo ce historija zabiljeziti. Izrael ce ostati zapamcena kao genocidna tvorevina. Mi u Bosni znamo kako je graditi drustvenu zajednicu na temeljima genocida i masovnih grobnica. Isti je to recept.